Hamilelik şüphesi git gide artanlar toplaşalım

Canim benim ikinci gebeligim olcak bi tane kizim var ilk ay denememiz persembe tiroitlerim icin kontrole gidecegim araya beta hcg yi de sıkıstiririm :) senin ilk galiba
evet tatlım 3ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok mu heycanlıyım ordan mı anladın ilk olacağını

Benim anlamadığım adet gormussunuz ve nasıl hamile miyim acaba diyorsunuz o kısmı anlayamadım ben Hayırlısı olsun

Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler

Merhaba. İdrar tahliliniz bence yanlış sonuç vermis olabilir çünkü kan testi daha erken sonuç verirken ve bu kadar dusuk rakam olurken idrar pozitif olamaz diye dusunuyorum. Şuan ki kan testi değeriniz de negatif görünüyor ama belki ilerleyen zamanda yükselebilir. 0 ile 5 arasi negatif oluyor. Bende iki gün önce yaptırdım 0.14 dü ve doktorum gebelik yok dedi. Adetim gecikmisti ama benim 3 gün. İnşallah hayırlısı ise yükselir değeriniz. Allah dan umut kesilmez...

Bir de kan testi yaptırdıktan sonra sonucunu gostermediniz mi doktora ? En azından doktor söylerdi yükselip yukselmeyecegini degerinizin

Bu arada kızlar, aklınızda olsun, eğer aranızda Progestan kullanan varsa adet gecikmeniz olursa hemen umutlanip test yaptirmayin Benim ilacım bitti ve 7 gun sonra regl oldum. 3 gün gecikince kan testi yaptirmisim sonuç negatifti. Aklınızda bulunsun. Biraz bekleyin size tavsiyem.

Merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim adet düzensizliği var doktora gittim ufak kistlerim var ve yumurtaliklarim normal bir kadin yumartaliginin 2 katiymis gebelik istedigim icin bi tedaviye basladi Duphaston 10 mg bir ilac yazdi 10 gun kullan 15 gun ara ver bunu 3 ay devam ettir dedi kullandim ilac bitti 15 gun ara verdim bugün 15.gün yarin baslıcam tekrardan ama suan adet sancisi gibi agrim var ve vajinamdan cok koyu kahverengi akinti geldi pecete ile silince ve adetim 10 gün önce bitti nedeni ne olabilir hamile olabilirmiyim..

Arkadaşlar merhaba benim yine bir sorum olacak benim adetime 6 gün var ve bugün acik renkte cok az bi kanamam olmus sizce neden olabilir gebe olduğumu gösterir mi şimdiden teşekkürler

Kizlar merhaba adetim 12 gun gecikti sag kasigim agriyor adetim bittikten5 gun gectikten sonra kan testi yaptirdim negatif cikmisti isin acayibi idrar testim 1 saat sonra falan cift cizgi cikiyor.gec dollenme olabilirmiki

Kizlar selam... Adetime 8 gün var dün çok çok az kahverengi,,bugün önce pembe, sonra kahverengi ve yine kahve koyu pembe lekelenme oldu. Sizce yerleşme kanaması mıdır? Eğer değilse de adet olabilir mi ki ? Hiç böyle erken olmaz

Kızlar 30 kasımda adet oldum 14 aralıkta ilişkiye girdim hamile kalma sansi nedir sizce

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Merhaba. Ben şunu anlayamadım canım. Bu ay ki adetine iki gün varken yani beklenen adetten bir gün önce mı ilişki yaşadık dedin? Yoksa önce ki adet zamanında mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…