evet tatlım 3ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok mu heycanlıyım ordan mı anladın ilk olacağınıCanim benim ikinci gebeligim olcak bi tane kizim var ilk ay denememiz persembe tiroitlerim icin kontrole gidecegim araya beta hcg yi de sıkıstiririm :) senin ilk galiba
Evet canim ben de gectim o sureclerden ordan anliyorum :)evet tatlım 3ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım çok mu heycanlıyım ordan mı anladın ilk olacağını
Benim anlamadığım adet gormussunuz ve nasıl hamile miyim acaba diyorsunuz o kısmı anlayamadım ben Hayırlısı olsunHayırlı akşamlar bayanlar :)
7 aylık evliyim eşim de ben de bir bebek istiyoruz Allah'ın izniyle. 19 Kasımda Abant a gitmiştik küçük bi tatil yaptık. 20 sinde korunmasız ilişkimiz oldu ve ben 21 i akşamına adet oldum. Normalden sadece 1 gün kısa sürdü. Bugün kan testi verdim ama işim gereği yurt dışında olduğum için sonucu öğrenemedim tabii. Bi de enfeksiyon için tedbir amaçlı idrar kültürü istemişti doktor hepsi 3 gün sonra bildirilir tarafınıza Dedi. Sizce bi umut var mıdır? Tek yaşadığım sağ sol kasıklarımda arada batma...
Merhaba. İdrar tahliliniz bence yanlış sonuç vermis olabilir çünkü kan testi daha erken sonuç verirken ve bu kadar dusuk rakam olurken idrar pozitif olamaz diye dusunuyorum. Şuan ki kan testi değeriniz de negatif görünüyor ama belki ilerleyen zamanda yükselebilir. 0 ile 5 arasi negatif oluyor. Bende iki gün önce yaptırdım 0.14 dü ve doktorum gebelik yok dedi. Adetim gecikmisti ama benim 3 gün. İnşallah hayırlısı ise yükselir değeriniz. Allah dan umut kesilmez...Merhaba hayirli aksamlar ben bugün adetime 8 gün varken kan ve idrar tahlili yaptirdim kanda 0.8 cikti yanliz idrarda keton idrar pozitif cikti birde bende kasik agrisi ve bulanti var sebebi ne olabilir birde çok mu erken yaptirmisim bilmiyorum simdiden tesekkurler
Amin canım aminSaol canim benim.inşallah darisi başına :)
Bir de kan testi yaptırdıktan sonra sonucunu gostermediniz mi doktora ? En azından doktor söylerdi yükselip yukselmeyecegini degerinizinMerhaba. İdrar tahliliniz bence yanlış sonuç vermis olabilir çünkü kan testi daha erken sonuç verirken ve bu kadar dusuk rakam olurken idrar pozitif olamaz diye dusunuyorum. Şuan ki kan testi değeriniz de negatif görünüyor ama belki ilerleyen zamanda yükselebilir. 0 ile 5 arasi negatif oluyor. Bende iki gün önce yaptırdım 0.14 dü ve doktorum gebelik yok dedi. Adetim gecikmisti ama benim 3 gün. İnşallah hayırlısı ise yükselir değeriniz. Allah dan umut kesilmez...
Yumurtlama dönemine denk geliyor, kalabilirsiniz...Kızlar 30 kasımda adet oldum 14 aralıkta ilişkiye girdim hamile kalma sansi nedir sizce
Merhaba. Ben şunu anlayamadım canım. Bu ay ki adetine iki gün varken yani beklenen adetten bir gün önce mı ilişki yaşadık dedin? Yoksa önce ki adet zamanında mı ?mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?