Hamilelik süphesi için kadın doguma gittigimizde ne yapar?

isikcicek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
263
264
103
Merhaba, tecrubesizlikten yazıyorum. Adetim 20 gün gecikti hamilelik şüphem var. Kadın Doğum uzmanına gidip kan vermek istiyorum. Bugüne hemen randevu buldum biraz ani oldu. Alttan muayene vs yapıyorlar mı hamilelik için yoksa direkt kan testi mi isterler?

Tahminimce vajinal muayene yapmaz çünkü 20 günde bir kese görünmeyecektir. Kan ile kontrol eder diye düşünüyorum

Ben 7 günlük gecikmeyle gitmiştim ama elimde kan testi sonucu da vardı. Sonrasında alttan muayeneye alıp keseye baktılar. Daha sonra çeşitli kan ve idrar testleri yaptılar

Randevu yarınsa bile bugün sağlık ocağında test verip doğrulatabilirsin. Maşallah iyi sabretmişsin

Hamilelik beklemiyorum aslında o yüzden Geçen hafta idrar testi yaptım negatif, ama hiç regl olacak gibi degilim. Son birkaç yıldır da hiç bu kadar aksamamis reglim, içimi rahatlatmak için gidiyorum
Vajinal muayene sıkıntı değil ama birden randevu çıkınca hazırlıksız yakalandım, temizliğimi yapmadim

Arada oluyor öyle e gittiniz mi o zaman ne söylendi kese göründü mü

Arada oluyor öyle e gittiniz mi o zaman ne söylendi kese göründü mü
Kusura bakmayın epeydir siteye girmiyordum. Ultarasonla bakmisti yumurtaliklarda vs bir sorun yok, hamilelik de gorunmuyor dedi, o sira korunuyorduk zaten. Kan testi de verdim, o ay adet olmadım sonraki ay dongu devam etti tekrar o denli düzensizlik yaşamadığım için doktora gitmedim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…