Hamilelik şüphesi olanlar konuşalım, destekleşelim.

Adet günüm uygulamaya göre geçti son adet tarihim 4 Eylül . Ama benim adetim normaldede gecikiyordu o yüzden kestiremiyorum ne zaman olabileceğini bugün kan verdim kanda da pozitif
Hayırlı olsunnn Kaç değer?

Çok teşekkür ederim yurtdışında olduğum için burda klinik gibi bi yerde verdim değer hakkında bişe söylemedi sadece kanda pozitif olduğunu söyledi hastaneye gidecem değerlerin öğrenmek için
Değerinizi öğrenince haber veriin

Bat a 00.00 itibariyle 3 gün kaldı kızlar. İnnovita markası erken gebelik testi. Yalancı pozitif çıkardığın söyleyen yorumlar okudum ama 4-5 gündür test yapıyorum kuruma çizgisi bile çıkmamıştı daha önce. Bu testte de hemen böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı.Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz acaba

Eklentiler

• IMG_20241019_112228.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 36

Evet belli belirsiz bir şey var? Adete kadar tekrarlamaya devam edin bence

Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.

Eklentiler

• IMG_20241019_175243.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar siz de testime bakar mısınız? Her yerde sorup duruyorum. Gören var göremeyen de var. Sizce nedir durum? Uyku da tutmadı forumda dolanıp duruyorum.
O kadar silik ki zor gördüm ben de regle kaç gün var
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…