- 28 Ağustos 2016
- 592
- 201
- 23
- 35
- Konu Sahibi beyaz kelebek88
-
Cnm öyle olması daha zor benim eşim unutuyor bile hamile kalsam söylemesem haberi olmaz yaniBenimkisi benim adetimi hesapliyor test alalim yap diyor :) adet olursamda küsüyor 1 gun :)
Sen ne Zaman'dan beri bebiş istiyorsun cnm Allah bizede nasip eder inşallahTebrikler cnmmm
İnsAllahh cnm benimm :)Aa öylemi ins ikimizde hamisiz
Amin cnm saglikli hayirli bebislerimiz olsun. Biz 7 aydir korunmuyorum 5 ayda kimyasal gebelik yasadim. İlk evliligimdende 2 dusugum var.Sen ne Zaman'dan beri bebiş istiyorsun cnm Allah bizede nasip eder inşallah
Bizde 4 aydır korunmuyoruz olmuyorAmin cnm saglikli hayirli bebislerimiz olsun. Biz 7 aydir korunmuyorum 5 ayda kimyasal gebelik yasadim. İlk evliligimdende 2 dusugum var.
Evet ya zor gecen pedi disarida gordu ilknur adet mi olsun dedim he oldum dedim. Yalan soyleme daha adetin gelmedi 9 unda adetin dedi :)Cnm öyle olması daha zor benim eşim unutuyor bile hamile kalsam söylemesem haberi olmaz yani
Cnm yeri gogu yaratan Rabbim bizden cocuk esirgemez. Onun bildigi dogru bi zaman vardir :)Bizde 4 aydır korunmuyoruz olmuyoryarın Regl tarihim bakalım Rabbim benim yüzümü ne Zaman güldürecek bekliyorum
Evet ya zor gecen pedi disarida gordu ilknur adet mi olsun dedim he oldum dedim. Yalan soyleme daha adetin gelmedi 9 unda adetin dedi :)[/QUEşin takipte yani
Evet canim dün olmam gerekiyordu.suan da lavaboya kalktım.sürekli tuvaletteyimTebrik ederim cnm.Ne zmn test yptin adetin geciktikten snrami ?
Düzenli oluyorsan yap korkmains hamilesindirMerhaba kızlar. Benim de bugündu korkuyorum test yapmaya
Tebrik ederim bebisini:) Normalde düzenliydi ta ki çocuk düşünmeye başlayana kadar. 1 hafta -10 gün gec olmaya başladı. Belirtim de yok zatenDüzenli oluyorsan yap korkmains hamilesindir
canım üstüne düştükçe olmuyor galiba akışına bırak geçen ay çok istedik uğraştık olmadı.bu ay hiç ümidim yoktu olduTebrik ederim bebisini:) Normalde düzenliydi ta ki çocuk düşünmeye başlayana kadar. 1 hafta -10 gün gec olmaya başladı. Belirtim de yok zaten
Cnm benim inşallah esirgemez inşallah daha fazla aratmasınCnm yeri gogu yaratan Rabbim bizden cocuk esirgemez. Onun bildigi dogru bi zaman vardir :)
Benimde bugün bekliycem test yapmıcaycam pztesi gününe kadar beklerim eğer olmazsamMerhaba kızlar. Benim de bugündu korkuyorum test yapmaya
Aynen ben de pazar yapacağımBenimde bugün bekliycem test yapmıcaycam pztesi gününe kadar beklerim eğer olmazsam
Bu ay ben de hiç takmadım kum döktüm zaten. Geç yumurtladim 25-26 eylül. Bi göğus ağrısı var koltuk altına doğrucanım üstüne düştükçe olmuyor galiba akışına bırak geçen ay çok istedik uğraştık olmadı.bu ay hiç ümidim yoktu oldu
Bende ise bel ağrısıBu ay ben de hiç takmadım kum döktüm zaten. Geç yumurtladim 25-26 eylül. Bi göğus ağrısı var koltuk altına doğru
İnsAllahhhh :)Cnm benim inşallah esirgemez inşallah daha fazla aratmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?