Olumsuz düşünme elbette onunda zamanı vardır rabbim bi zaman belirlemiştir ama umudunu kırma..Malesef değilim bana uzak kaldı attık hamilelik heralde oluruna bıraktım artık
Merhabalar ben 7 aylık evliyim bu ay esimle korunmasiz ilskiye girdik ve adet günlerim ya 1 hafta erken yada 1 hafta geç olur adet tarihim geçen ay 12sindeydi bu ay 7 sinde gördüm ama ilk 2 gun cok az sekilde kahverengi geldi sonra rengi degisti ara ara cok koyulasti ve pihti seklinde geldi ara ara geliyor kanamam birde adet olmadan önce benim göğüslerim çok hassaslasirdi ve bu ay hiç yok adet olmama rağmen ama belim 2 haftadır ağrıyor adet olmama rağmen ve sağ kasığım ara ara ağrıyor 4.gün geçmesine rağmen acaba hamile kalmış olabilir miyim bu soruma yanit vererek yardım eder misiniz ?
Amin cümlesine canimGecmis olsun..rabbim kalbine gore versinn
Çok erken pes etmişsiniz..biz 4 yıl olacak çabalıyoruzOlumlu düşünmemi gerektirecek biseyde yok artık ben artık hicbirsey düşünmek istemiyorum o kadar istek ve çaba boşa çıkıyor
Pes etmem gerekti çünkü ne zaman güldü ki hayat şimdi gülsün yoruldum artık herşeyle mücadele etmektenÇok erken pes etmişsiniz..biz 4 yıl olacak çabalıyoruz
bende hamıle oldugumu lımon testıyle ogrendım ama 1.5 aylıkken dusuk yptım tortlar asaya ınerse hamılesın yukardadurursa degılsın demekmıs tabı ne kadar dogru bılınmez ama ben ondn snra test aldm pozıtıf cıkmıstı ıns hamılesındır cnmKızlaarrr ewde limon testi yapmak içinn idrarımı şeffaf kaba yaptım ve şok oldum içerisi beyaz tortu doluydu .. bu gebelik belirtisi olabilir mi lütfen yardım : /
bence ne umutlan nede umutlanma bn 2 senedır her ay beklıyorum eger hyala olmadıysan test al uzulme kafaya takma dıcm ama olmuyo dusunme aklına getırme hıc hersey allahtan ben 2 senede 2 kere dusuk yaptım gecen ay 1.5 aylık bebgımı dusurdum allah kımseye bu acıyı vermesınMerhaba yine ben geçen ay 7 sinde olmuştum ama bugun ayin 13 u hastalanmadim kasiklarimda 2 haftadır yine ağrı bu sefer goguslerdede 2 haftaya yakındır ağrı hissediyorum çok acıyor kasik takı ağrıda ara ara geliyor adet olucakmisim gibi ama olmadım acaba bu ay hamile olmuş olabilir miyim geçen ay doktora da gitmedim moral bozukluğundan birde adet tarihim düzensiz olduğu
için umutlanmak ta istemiyorum ne yapmalıyım sizce
olupta gıttımesı o kadar kotuku cnm 1.5 onunla yasıyosun sonra bı anda ellerınden kayıyo rabbım ıns sanada nasıp eder ınsallah cnm ıncır kurunu denedın mı hıc senüzüldüm ama Rabbim iki defa düşürmesi karnına mucizesi hiç pes etme inşallah yine verir sen en azından 2 kere kalmissin bende hiç olmadı hamile kalma şansı
Limonla Gebelik Testi Nasıl YapılırLimon testi nasıl oluyo anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?