Hamilelik suphesi ve üstüne görme olabilir miyim

emsalsizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2016
60
8
36
33
Merhabalar ben 7 aylık evliyim bu ay esimle korunmasiz ilskiye girdik ve adet günlerim ya 1 hafta erken yada 1 hafta geç olur adet tarihim geçen ay 12sindeydi bu ay 7 sinde gördüm ama ilk 2 gun cok az sekilde kahverengi geldi sonra rengi degisti ara ara cok koyulasti ve pihti seklinde geldi ara ara geliyor kanamam birde adet olmadan önce benim göğüslerim çok hassaslasirdi ve bu ay hiç yok adet olmama rağmen ama belim 2 haftadır ağrıyor adet olmama rağmen ve sağ kasığım ara ara ağrıyor 4.gün geçmesine rağmen acaba hamile kalmış olabilir miyim bu soruma yanit vererek yardım eder misiniz ?

Olumlu düşünmemi gerektirecek biseyde yok artık ben artık hicbirsey düşünmek istemiyorum o kadar istek ve çaba boşa çıkıyor

Bahsetmiş olduğunuz bulgular hem adet döneminde hem de gebelik sırasında hasta düşük tehditi yaşadığında karşılaştığımız bulgular olduğu için hangisi olduğunu kesin söylemek için bazı tetkikler gerekmektedir. Öncelikle bize başvurarak jinekolojik ultrasonografiyle rahim ve yumurtalıklarınıza baktırmalısınız. Ayrıca kanda gebelik hormonu testi de yapılarak herhangi bir gebelik ihtimali de dışlanmış olacaktır. Hamilelik yoksa kasık ağrınızın sebebi yumurtalık kisti olabileceği için ultrason da mutlaka önerdim, varsa zaten buna yönelik tedavi de başlanacaktır.

Evde test yaptim negatif Teşekkürler ama ben hastahaneye gitmeye çekiniyorum zaten

Kızlaarrr ewde limon testi yapmak içinn idrarımı şeffaf kaba yaptım ve şok oldum içerisi beyaz tortu doluydu .. bu gebelik belirtisi olabilir mi lütfen yardım : /

Merhaba yine ben geçen ay 7 sinde olmuştum ama bugun ayin 13 u hastalanmadim kasiklarimda 2 haftadır yine ağrı bu sefer goguslerdede 2 haftaya yakındır ağrı hissediyorum çok acıyor kasik takı ağrıda ara ara geliyor adet olucakmisim gibi ama olmadım acaba bu ay hamile olmuş olabilir miyim geçen ay doktora da gitmedim moral bozukluğundan birde adet tarihim düzensiz olduğu
için umutlanmak ta istemiyorum ne yapmalıyım sizce

Kızlaarrr ewde limon testi yapmak içinn idrarımı şeffaf kaba yaptım ve şok oldum içerisi beyaz tortu doluydu .. bu gebelik belirtisi olabilir mi lütfen yardım : /
bende hamıle oldugumu lımon testıyle ogrendım ama 1.5 aylıkken dusuk yptım tortlar asaya ınerse hamılesın yukardadurursa degılsın demekmıs tabı ne kadar dogru bılınmez ama ben ondn snra test aldm pozıtıf cıkmıstı ıns hamılesındır cnm

bence ne umutlan nede umutlanma bn 2 senedır her ay beklıyorum eger hyala olmadıysan test al uzulme kafaya takma dıcm ama olmuyo dusunme aklına getırme hıc hersey allahtan ben 2 senede 2 kere dusuk yaptım gecen ay 1.5 aylık bebgımı dusurdum allah kımseye bu acıyı vermesın

üzüldüm ama Rabbim iki defa düşürmesi karnına mucizesi hiç pes etme inşallah yine verir sen en azından 2 kere kalmissin bende hiç olmadı hamile kalma şansı

üzüldüm ama Rabbim iki defa düşürmesi karnına mucizesi hiç pes etme inşallah yine verir sen en azından 2 kere kalmissin bende hiç olmadı hamile kalma şansı
olupta gıttımesı o kadar kotuku cnm 1.5 onunla yasıyosun sonra bı anda ellerınden kayıyo rabbım ıns sanada nasıp eder ınsallah cnm ıncır kurunu denedın mı hıc sen

Limon testi nasıl oluyo anlamadim
Limonla Gebelik Testi Nasıl Yapılır
Hanımlar evde gebelik testi inanılmaz şekilde doğru sonuçlar vermekte.Bu yöntemle çok kolay bir şekilde hamilelik testinizi evinizde rahatça öğrenip yapabilirsiniz.Limon ve karbonat ikilisi gebelik testi için size yeterli olan iki etken madde.

Hamilelik testinin doğru sonuçlara ulaşması için regl gününden bir hafta zaman zarfı geçmesi gereklidir.Regl dönemi bir hafta geciktikten sonra eczanenize başvurup gebelik testi alabilir veya kendi evinizdeki imkanlarla limon ve karbonat kullanarak kendi gebelik testinizi kendiniz basitçe yapabilirsiniz.Bu uygulamayı yapanlardan edinilen bilgi ve verilere göre limon ve karbonat ile yapılan hamilelik testi oldukça başarılı.Tabii limon ve karbonat testinden sonra sonucunuz olumlu ise en kesin sonuç olan kan testine başvurmanızı önemle vurgulamak isteriz.Peki limonla gebelik testi nasıl yapılır.

Limonla Gebelik Testi Nasıl Yapılır
Derin bir kap alıp içerisine idrarınızı yaptıktan sonra bir adet limonu alıp ikiye bölüyoruz.Daha sonra limonun bir parçasını yaptığınız idrar üzerine sıkıyoruz.İdrar kabında limon tortuları yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.Eğer idrar üzerine sıkılan limon tortuları kabınızın dibine çökmeye başlamışsa evet hamilesiniz.Tortuların aşağı çökmesi gebe olduğunuzun işareti demektir
.
Karbonatla Gebelik Testi Nasıl Yapılır

Bir diğer yöntem ise oldukça ucuz ve maliyetsiz olan hemen hemen herkesin evinde bulunan karbonat(ekmek sodası) ile yapılan gebelik kontrol yöntemidir.Peki karbonat ile bu işlem nasıl basit bir şekilde öğrenilebilir.Bu yöntemler tamamen sizin hamilelik şüphelerinizi ortadan kaldırmaya yöneliktir.Yazımızda belirttiğimiz gibi limon ve karbonat ile yapılan hamilelik testleri başarılı sonuçlar versede mutlaka kan testi yaptırmadan kesin sonuç için acele etmemeniz gerekmektedir.İşte karbonatla gebelik testi nasıl yapılır şimdi sizlerle…
Bu yöntemde yine aynı şekilde temiz bir derin kap içersine idrar yapılır ve hemen ardından idrar üzerine bir miktar karbonat(az oranda) dökülür.Karbonatn idrar üzerindeki seyri izlenir.Eğer karbonat idrar üzerinde kabarıp köpürmüşse bu sizin bu test sonucunda hamile olduğunuzu gösterir.Eğer karbonat idrar üzerinde kabarmayıp köpürmüyor ve idrarın dibine doğru çökme eğilimine başlamışsa bu durum bu test sonucunda sizin gebe olmadığınızı gösetern işarettir.

Bu test sonuçları doktorunuz ile görüşülerek kan testi ile kesin sonuca erdirilmelidir.
alıntıdır.

Kabartma değil dimi bu bakkaldan ne diye alayım limon yaptım dipteydi tortular çok heycanliyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…