Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok karbonat cnm karbatma degıl ama tam kesın sonuc verırmı bılmem ama bnm dıbındeydı bn ondn snra eczanedn test aldım pozıtıf cıkmıstı ama sn yıne test al cnm ne olur ne olmazKabartma değil dimi bu bakkaldan ne diye alayım limon yaptım dipteydi tortular çok heycanliyim suan
karbonatta kabarırsa hamılesınmıs eger kabarmassan degılsın mıs cnm yapınca haber vr merk ettım :)Vallahi ben limonu yaptım dipteydi tüm tortu birazdanda karbonat aldım onu yapıcam inşallah oda öyle çıkar
Ya limonu yaptım tortu dibindeydi çok aşırı sevindimkarbonatta kabarırsa hamılesınmıs eger kabarmassan degılsın mıs cnm yapınca haber vr merk ettım :)
ınsallah canm hayırlı haberlerle gelırsın 1 cay kasıgı kadar koy ama yavas yavas koy cnmNe kadar karbonat kullanılıyor peki
yaptınız mıHemen döktüğün zaman mi kopuyor yoksa hafiften calkalamak mi gerekiyor kabı
valla bnde heveflendırmk ıstemem senı cnm ama sen yıne dıkkt et kndıne ama umıtlende hemen cnm snradn uzulmeKafam karıştı ya hemen umitlenmekte istemiyorum ama bi yandan da olabilir mi diyorum kaşık agrimda geçti sadece göğüs agrim var şimdilik oturduğum yerde de Yakınlarda eczanede yok merkeze gitmem gerekiyor
o allahın taktırı canm sen yıne al bakBilemiyorum kafam çok fazla karıştı test yapmaya bile korkuyorum negatif çıkarsa diye ya![]()
rabbım haıyrlısıyla kucanada almayı nasıp etsın canım hayırlı olsun valla cok sevındım :)Müjdeler olsun hamileyim kızlar çok sevincliyim![]()