Hamilelik suphesi ve üstüne görme olabilir miyim

Kabartma değil dimi bu bakkaldan ne diye alayım limon yaptım dipteydi tortular çok heycanliyim suan
yok karbonat cnm karbatma degıl ama tam kesın sonuc verırmı bılmem ama bnm dıbındeydı bn ondn snra eczanedn test aldım pozıtıf cıkmıstı ama sn yıne test al cnm ne olur ne olmaz

Vallahi ben limonu yaptım dipteydi tüm tortu birazdanda karbonat aldım onu yapıcam inşallah oda öyle çıkar

karbonatta kabarırsa hamılesınmıs eger kabarmassan degılsın mıs cnm yapınca haber vr merk ettım :)
Ya limonu yaptım tortu dibindeydi çok aşırı sevindim :KK71:karbonatı da yapıcam inşallah hayallerim suya düşmez haber vericem mutlaka dua et lütfen inşallah hamileyimdir:110:
r: 673370"]:)))[/QUOTE]

Evet az önce yaptım 1 kaşık attım attığım gibi dibe gidip hemen yukarı çıktı bembeyaz oldu ne demek oluyor bu

valla bn denedıgımde kabardı snınde kabrdıysa hamılesn ama sen test al bugun bnce adet oldun mu kı bu ay cnm

Kafam karıştı ya hemen umitlenmekte istemiyorum ama bi yandan da olabilir mi diyorum kaşık agrimda geçti sadece göğüs agrim var şimdilik oturduğum yerde de Yakınlarda eczanede yok merkeze gitmem gerekiyor

Kafam karıştı ya hemen umitlenmekte istemiyorum ama bi yandan da olabilir mi diyorum kaşık agrimda geçti sadece göğüs agrim var şimdilik oturduğum yerde de Yakınlarda eczanede yok merkeze gitmem gerekiyor
valla bnde heveflendırmk ıstemem senı cnm ama sen yıne dıkkt et kndıne ama umıtlende hemen cnm snradn uzulme

Bilemiyorum kafam çok fazla karıştı test yapmaya bile korkuyorum negatif çıkarsa diye ya :KK43::KK43::KK43:

Back
X