- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
ayy az once forumda denk geldiAyyy inan bugün karbonat bile denedim ben gibi kadın onu da yaptı 15 Ekim sana mutluluk getirsin dilerim haberdar et beni bende olayım hamile sende ol tüm isteyenler olsun Allahimmmmmmm
hayır değilim işte... bende onu merak ediyorum. 26 eylülde hastalanmıstım. bir baktım bugün yine hastayım. 1hafta 10 gün süredir de göğsümde ağrı vardı.Bazı ağrı.kesicilerin kanama.kesme gibi özelliği olduğu gibi bazıları kanı sulandirdigi için erken regl olmasına sebep olabilir.. Kusura bakma heyecanima dalginligima ver sen hamis miydin...
İmplantasyon yanı yerleşme kanamasının reglden ayırt etmek çok kolay diyor doktorlar biri yoğun ve kırmızı biri lekelenme ve açık renkte bunu en iyi sen bilirsin ayyyy Allahım kimseyi çaresiz birakmahayır değilim işte... bende onu merak ediyorum. 26 eylülde hastalanmıstım. bir baktım bugün yine hastayım. 1hafta 10 gün süredir de göğsümde ağrı vardı.
. Canını sikmak istemem ama senin adet düzenli ise 26 eylül den bu yana daha yumurtlama olmadı be güzelim bence aldığın ilaçlar yapmış olabilirhayır değilim işte... bende onu merak ediyorum. 26 eylülde hastalanmıstım. bir baktım bugün yine hastayım. 1hafta 10 gün süredir de göğsümde ağrı vardı.
Ben gulemiyorumayy az once forumda denk geldi
biri demis idrarini kaynat biri demis sabah yuzunu yikamadan aynaya bak kirpiklerin cift ciftse hamilasin :)))gulermisin aglarmisin
sonuclari burdan yazariz ama ben umutsuzum
İnşallah bende anneyim ama deliriyorum çünkü ikinci evliligim ve esim in baba olmasını istiyorum yada.biz çok aceleciyizayy inanın kafam o kadar karıştıki.. daha önce hamile kalmıs doğum yapmış biri olarak gerçekten hiç yaşamadım sanki.. zaten bunca zaman bir kere bile erken adet görmedim ben heleki 10 gün arayla iki kez hiç... umarım hamileyimdirAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin.
bende anneyim temmuzdada bir dusuk yasadim.ammaaaa hala emin degilim hamile olup olmadigimaayy inanın kafam o kadar karıştıki.. daha önce hamile kalmıs doğum yapmış biri olarak gerçekten hiç yaşamadım sanki.. zaten bunca zaman bir kere bile erken adet görmedim ben heleki 10 gün arayla iki kez hiç... umarım hamileyimdirAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin.
Canim idrarini kaynatma ben kecdiyimiz ay kaynatdim kopurdu tasdi cok mutlu oldum kesin hamileyim dedim ama adet oldumayy az once forumda denk geldi
biri demis idrarini kaynat biri demis sabah yuzunu yikamadan aynaya bak kirpiklerin cift ciftse hamilasin :)))gulermisin aglarmisin
sonuclari burdan yazariz ama ben umutsuzum
canımm inşallah hamilesindir ki durum onu gösteriyor. ama bence yeniden bir doktora git ve evde yaptığın testten bahsetme derim ben. şüpheyle gittiğini söylersen doktorun mutlaka ister. inşallah Allah gönlüne göre verir.Slm hanimlar konunuza gølge dusurmek istemem kusura bakmayin ama ben dusune dusune kafayi yiyecem. Ilk defa bir Yorum yaziyorum. Ben yaklasik bes yildir evliyim fakat Allah nasip etmedi bir evlat. Cok doktora gittim yillardir fakat Sonuc alamadik. Bu yaz bir doktora gittim ve esimde de Bende sorunlar cikti. Esim ameliyat oldu varikoselden benim ise rahim tupleri tikaliymis acildi. Doktor umit verdi kesin cocugunuz olur dedi ve Uzerinden iki ay gecti tedavinin. Iki haftadir adet olmadim. Siddetli kasik ve Karin agrisi ile supheye dustum ve adetimi bir hafta bekledikten sonra evde clear blue digital testi kullandim ve Sonuc hamile 2-3 diye cikti. Belirtileri yasiyorum istifra ve bulanti haricinde tabi. Gøguslerim sis ve cok hassaslasti uclari dokunamiyorum. Akinti ve Cok gaz var. Basim donuyor ara ara. Doktora gittim evde test yaptigimi birde kan testi istedim ama yapmadilar. Yurtdisinda kaliyorum Doktor gerek yok evde bunu yaptiysan hamilesindir dedi. Karin agrisindan dolayi beni muayene etti ve senin rahmin buyumus teste gerek yok diyor. Ve ilk kontrolde 12. Haftada oluyormus.Ama benim icimde hep bir suphe. Sevinemedim bile bu duruma. Siz ne dersiniz bu duruma. Bana fikir verin lutfen. Cok uzun oldu Hakkinizi helal edin. Paylasacak kimsem yok ondan Sizlere sormak istedim. Tesekkurler simdiden.
Allah razi olsun Amin InsAllah. Aile doktoru bu gitsem ayni doktorla gorusecegim. Keske ilk gittigimde demeseydim bir kere cikti agizdan biliyor evde yaptigimi. Baska yerde de yapmazlar doktor izini olmadan.. Sagol cevapladigin icin.canımm inşallah hamilesindir ki durum onu gösteriyor. ama bence yeniden bir doktora git ve evde yaptığın testten bahsetme derim ben. şüpheyle gittiğini söylersen doktorun mutlaka ister. inşallah Allah gönlüne göre verir.
Hamilesin sen inşallah Allah bilir ya herşey çıkmış az sabır kan da da çıkar ...diyene bak adet günü geçmeden iki kere kan testi yaptıran insanım.ben he heyyyy...Slm hanimlar konunuza gølge dusurmek istemem kusura bakmayin ama ben dusune dusune kafayi yiyecem. Ilk defa bir Yorum yaziyorum. Ben yaklasik bes yildir evliyim fakat Allah nasip etmedi bir evlat. Cok doktora gittim yillardir fakat Sonuc alamadik. Bu yaz bir doktora gittim ve esimde de Bende sorunlar cikti. Esim ameliyat oldu varikoselden benim ise rahim tupleri tikaliymis acildi. Doktor umit verdi kesin cocugunuz olur dedi ve Uzerinden iki ay gecti tedavinin. Iki haftadir adet olmadim. Siddetli kasik ve Karin agrisi ile supheye dustum ve adetimi bir hafta bekledikten sonra evde clear blue digital testi kullandim ve Sonuc hamile 2-3 diye cikti. Belirtileri yasiyorum istifra ve bulanti haricinde tabi. Gøguslerim sis ve cok hassaslasti uclari dokunamiyorum. Akinti ve Cok gaz var. Basim donuyor ara ara. Doktora gittim evde test yaptigimi birde kan testi istedim ama yapmadilar. Yurtdisinda kaliyorum Doktor gerek yok evde bunu yaptiysan hamilesindir dedi. Karin agrisindan dolayi beni muayene etti ve senin rahmin buyumus teste gerek yok diyor. Ve ilk kontrolde 12. Haftada oluyormus.Ama benim icimde hep bir suphe. Sevinemedim bile bu duruma. Siz ne dersiniz bu duruma. Bana fikir verin lutfen. Cok uzun oldu Hakkinizi helal edin. Paylasacak kimsem yok ondan Sizlere sormak istedim. Tesekkurler simdiden.
Alakası yok sacmalik annem.menopoz da onuda işettim ayrı bir yerebenim ki.dibe çöktü annem menopoz da bile hamile ve babamla ayrı o derece yanı gerisini.siz dusununCanim idrarini kaynatma ben kecdiyimiz ay kaynatdim kopurdu tasdi cok mutlu oldum kesin hamileyim dedim ama adet oldum
Başka test al bir daha yap olmaz mi bence olur dene bir daha bu doktorlar da bir garip ya kadın heyecandan deli olmuş test yapsan ne olur kadinaAllah razi olsun Amin InsAllah. Aile doktoru bu gitsem ayni doktorla gorusecegim. Keske ilk gittigimde demeseydim bir kere cikti agizdan biliyor evde yaptigimi. Baska yerde de yapmazlar doktor izini olmadan.. Sagol cevapladigin icin.
Allah raZi olsun. Amin InsAllah. Bakalim tekrar bir telefon acip konusmak sart oldu doktor ile. Degilse dusun dusun bir hal oldum. Sagol cevapladigin icin :)Hamilesin sen inşallah Allah bilir ya herşey çıkmış az sabır kan da da çıkar ...diyene bak adet günü geçmeden iki kere kan testi yaptıran insanım.ben he heyyyy...senin adet günün geçmiş test olmuş dilerim Rabbimden teknelerini hissedersin
Allah raZi olsun. Amin InsAllah. Bakalim tekrar bir telefon acip konusmak sart oldu doktor ile. Degilse dusun dusun bir hal oldum. Sagol cevapladigin icin :)[/QUOTE. Sende bizlere dua et...Ama.doktorun neyi bekliyor anlamadım adet te geçmiş oysaki
Kist belirtisi olabilir bende kisti olan birisiyim ve belim çok şiddetli ağrırdı senede 1 yada iki kiz ya üst üste yada 2 ay olmadan geçerdi zamanlar ama çok şükür düşünmeye başladıktan sonra 3. ay hamile kaldım henüz yeni ama allah sanada nasip etsin bir doktoro görünkızlar size bi sorum olacak; biz 1,5 2 ay gibi bir süredir bebek istiyoruz. çalışmalara başladık ama üstünde de çok durmadık. yani hergün illa bebek olsun diye çabalamadık. bu ay çok umudum yok ama ben eylül 26 da adet gördüm. olmam gerekenden her ay 3-5 gün önce oluyorum bikaç aydır. ama ay olarak hiç şaşmaz. son 1 hafta 10 gündür benim yine göğsümde hassasiyet var karnımda şişlik ve iştahımda çok açık... şimdi bugün tekrar adet olduğumu gördüm. belim ağrıyor normal adet ağrısına benziyor. ama 10 gün oldu daha ikinci kez adet olmam çok normal değil. merak ettiğim bu şekilde hamilelik yaşayan var mı ? kist olabilir mi diyorum ama sanmıyorum öyle olsa şiddetli ağrılarım olması gerekir diye düşünüyorum. lütfen bilen, boyle sorun yaşayan varsa bilgilendirebilir mi beni...
Evde ayni testten bir daha var yarin dusunuyorum yapmayi zaten. Iki hafta doldu adet gecikeli. Sormayin Valla buranin doktorlari bøyleler insani sinir ederler. Hadi deyince doktora gidemiyorsun.Doktora gitmen icin ønce arayip saat ayirip gidiyorsun. Verdikleri randevuda iki gun olsa neyse. Bir ay yada iki ay suruyorBaşka test al bir daha yap olmaz mi bence olur dene bir daha bu doktorlar da bir garip ya kadın heyecandan deli olmuş test yapsan ne olur kadina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?