hamilelik şüphesi...

Yarın sabah besmele ile başla ve gerekeni yap dilerim buda positive çıkar ve rahatlarsin ama sistem berbatmis ne o öyle insanları deli edecekler meraktan ...sonucu yarın yaz mutlka

Yarın sabah besmele ile başla ve gerekeni yap dilerim buda positive çıkar ve rahatlarsin ama sistem berbatmis ne o öyle insanları deli edecekler meraktan ...sonucu yarın yaz mutlka
Ay aklıma geldi acil olayı yok mu orada numaradan git kusma var de basım dönüyor de ama testen bahsetme yaparlar belki kan testi acil iyi fikir iyi tabi varsa

Øyle yapacam InsAllah. Aynen saglik sistemi cok yavas ve berbar burda. Yazarim canim. Cok sagol :)

Ay aklıma geldi acil olayı yok mu orada numaradan git kusma var de basım dönüyor de ama testen bahsetme yaparlar belki kan testi acil iyi fikir iyi tabi varsa
Birsey dicem ama guleceksiniz belki. Ne zaman ølursen o zaman acilsin Demek bunlarda gøre. :) acile gitsen dair sira alman lazim canim o sansim da yok. Cok kisi taniyorum cocuklarini alip acile gidiyorlar ama o demir sandalyeler uzerinde 8 saat beklediklerinide biliyorum. Ben en iyisi aile doktorumu tekrar Aramam lazim. Ikna edecem bakalum.

kist adet döneminde mi ağrı yaptı size, yoksa normalde de mi ağrı çekiyordunuz. 10 gün arayla ikinci kez olmama anlam veremiyorum.

Øyle yapacam InsAllah. Aynen saglik sistemi cok yavas ve berbar burda. Yazarim canim. Cok sagol :)
.
Ayyyyy bu nebicim avrupa...Allah yardimciniz olsun gercektrn inanilmasi cok guc..sisteme bak ...

kist adet döneminde mi ağrı yaptı size, yoksa normalde de mi ağrı çekiyordunuz. 10 gün arayla ikinci kez olmama anlam veremiyorum.
Kistler böyle yapıyor üzerine görme diğer adet döneminde olur kısa zamanda olmaz.
adet dönemi dışındada çok oldu adet olamadğımad oldu sık sık olduğumda yani hep ağrım oldu

Alakası yok sacmalik annem.menopoz da onuda işettim ayrı bir yerebenim ki.dibe çöktü annem menopoz da bile hamile ve babamla ayrı o derece yanı gerisini.siz dusunun
Canim bende sacmalik olduqunu soyluyorum zaten dorģru diyil bende kopurduyu halde adet oldum hamile diyilmisim

Yok tatlım ben sana birşey demedim bizimkisi umut..her yolu deniyoruz kendimize güzel yüreğine gore versin Allahım
Ben oyle testleri denedim camasir suyu idrar kaynatma poziyif cikinca hamileyim diye cok sevindim adet gorunce sanki dunyam yikildi sende benim gibi hayel kirikligina urgrama diye soyluyorum o kadar inanmisdim ki hatta adet ola ola her sabah hamilelik testi yapiyordum belki ustune gormedir falan ama sonuc neqatif

Kızlar bugün sabah kasıklarimda değil ama karnimin ustune yattigimda karin bolgemde çok belirgin seyirmeler hissettim sizce bebisim yerini buldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…