Hamilelik süphesi

Bende basaramadim bi türlü nasil umursamayayim ki dort gözle beklerken rabbim tez zamnda hayirli evlatlar nasip etsin bn bu ay hissediyorum hamileyim insallahh

Gebeligin 3500 belirtisi varsa hepsini yasayip hep negatif gormekten bikan biri olarak artik test pozitif ciksa bile acaba baska rahatsizligm mi var diyecek biriyim o derecede :)
Ilk zamanlar tatli geliyo o belirtiler sonra canin aciya aciya ogreniyorsunki hicbirsey belirti degil...!

Merhaba, benim yarın adet olmam lazım. Bugün kahverengi akıntı geldi. Adet oldum sandım ama geçti. Göğüs Ağrı'sı yok, karın Ağrı'sı çok az, acaba hamile miyim? Geçen haftadan beri çok sık baş dönmesi yaşıyorum. Bu yerleşme kanaması adet gününden ne kadar önce oluyor acaba?

Ağustos ayında boş gebelik yaşadım. O Zaman'dan beri Bebek için çalışıyoruz. Ve her ay da hamilelik belirtileri yaşayıp idrar testi yapıyorum hatta adet gecikmeden kan testi bile yaptığım oldu. İlk defa bu ay düşünmeyeceğim dedim. Ne test yaptım ne bişey. Yarın adet olacağım. Fakat Bugğn leke olunca yine şüphelenmeye başladım acaba hamile miyim diye.... Yerleşme kanaması Hakkı'nda bildiklerinizi paylaşır Mısınız

Canim ins isteyen herkes muradina kavusur bildigim kadariyle rengi adet gibi olmuyo daha pembe kahverengimsi ve ara ara oluyo adetten 1 hafta once ve adet gunu olabilir farki ise soykedigim gibi

Kizlar ya benim bellimin kasiklarimn agrisi hala devam ediyo belim hic boyle olmamisti ve goguslerime dokunamiyorum bile sızliyo ins bu ay hamileyim dir:KK46:

Kizlar adetime 2 gun var dayanamadim :KK49:

Eklentiler

• 20160324_123434.webp
    20160324_123434.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 84
  • 20160324_123429.webp
    20160324_123429.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 75
Biraz kopya ve ip ucu verri misin:)

Hamis olmak icin mi cnm eger onun icinse bu ay yaptiklarimi soyluyorum 1 martta sogan kurune basladim 15 bitti ama sogan kurune basladigimda bu ay olmuycak dedim ondan rahattim kur bitmeden yumurtlama donemim geldi ve kasik agrim artti sonra allahin her ismini 3 defa okuyup ipe dugumledim hala tasiyorum ve kenzülü arsi okudum namaza basladimm ve hep dua edip göz yasi doktum sukurler olsun rabbim bizi bu gune cikarti insallah isteyrn herkesde melekkerine ulasir

aynen canım onu sormuştum.ben de 9 aydır deniyorum ama zaman geçtikçe saplantı halıne gelmeye başladı:(

Back
X