Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahKızlar geçen hafta basında şiddetli göğüs ağrım oldu son birkaç aydık reglim 35-36 günde bir olurdu geçen ayda bekledik ama olmayınca açıkçası bu ay umudum yoktu, sat 10 kasım 15 kasım perşemve günü 35. Günde 22 gibi bir değerle öğrendim çok şükür bugün kesemizi yolk kesemizi gördük doktor geç döllenme olduğunu söyledi benim çarşambaya kadar tüm testlerim negatifti benim gibi olanlara umut olmak istedim. Sadece 6+2 olmamız 5 haftalıkmışız kalp atışınızı duyamadık henüz haftaya cumartesi içim randevu verdi kalp atışını duymak İçin sizce durum normal mi siz kaçınca haftada kalp atışını duydunuz
Anladım canım içimi rahatlattın sağolHayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah7. Haftadaydi benim oğlum duymuştuk..
Duyduk canım çok şükür 7+2 olması gerekirken 5+5 çıktı 10 gün kadar geç döllenme olmuş 16 ocakta tekrar gideceğiz eğer gününü yakalayamazsa sat 20 kasıma alırız dediNaptiniz duydunuz mu kalp atışını ve kaç hafta gunlukmus
Bende sizinle aynı durumlardan geçiyorum bel ağrım çok fazla bide arada gelip giden karın ağrısı çok korkuyorum bir şey olucak diyeDuyduk canım çok şükür 7+2 olması gerekirken 5+5 çıktı 10 gün kadar geç döllenme olmuş 16 ocakta tekrar gideceğiz eğer gününü yakalayamazsa sat 20 kasıma alırız dedikan tetkikleri istedi onları yapıcaz by hafta
Sanırım evham yapmayan anne çok azdır sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziBende sizinle aynı durumlardan geçiyorum bel ağrım çok fazla bide arada gelip giden karın ağrısı çok korkuyorum bir şey olucak diye
Evet benimde geç döllenme daha doktora gitmedim zaten daha dün teste gördüm varsada gözükmezSanırım evham yapmayan anne çok azdır sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizisizinde öi geç döllenme var
Beta baktırdınız mıEvet benimde geç döllenme daha doktora gitmedim zaten daha dün teste gördüm varsada gözükmez
Hayır hastane çok uzak evime bende rendevu alıp doktora gidicemBeta baktırdınız mı
Birde benim fazla bir belirtim yok o yüzden biraz korkuyorum daha 4 haftalıkBeta baktırdınız mı
Merhaba siz kaçıncı haftada bebeği kesede gördünüzGözünüz aydın :) bizede 16 kasımdan 23 24 kasıma çekiyorum sat ı dedi çünkü daha 2mm 5.+4 ama ben daha 5 haftalık kabul ediyorum duymamamiz cok normal dedi bizde insallah duyarız 9 ocak da randevumuz var
Herkesde aynı olmaz benimde kaşık ağrım vardı üç gündür halsizlik uyku bulantıdan kendimi kaldıramıyorumBirde benim fazla bir belirtim yok o yüzden biraz korkuyorum daha 4 haftalık
Gittiniz mi doktora hiçHerkesde aynı olmaz benimde kaşık ağrım vardı üç gündür halsizlik uyku bulantıdan kendimi kaldıramıyorum
Halsizlik için miGittiniz mi doktora hiç
Yok yani bebeği falan gördünüz müHalsizlik için mi
Evet canım gördük kalp atışını flanYok yani bebeği falan gördünüz mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?