Hamilelik sürecim 🙏🏻

kard12455

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1.443
3.096
53
27
Kızlar geçen hafta basında şiddetli göğüs ağrım oldu son birkaç aydık reglim 35-36 günde bir olurdu geçen ayda bekledik ama olmayınca açıkçası bu ay umudum yoktu, sat 10 kasım 15 kasım perşemve günü 35. Günde 22 gibi bir değerle öğrendim çok şükür bugün kesemizi yolk kesemizi gördük doktor geç döllenme olduğunu söyledi benim çarşambaya kadar tüm testlerim negatifti benim gibi olanlara umut olmak istedim. Sadece 6+2 olmamız 5 haftalıkmışız kalp atışınızı duyamadık henüz haftaya cumartesi içim randevu verdi kalp atışını duymak İçin sizce durum normal mi siz kaçınca haftada kalp atışını duydunuz

Hayırlı olsun.. sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 7. Haftadaydi benim oğlum duymuştuk..

Kızlar sanki göğüs ağrım azaldı endişelendik sıkıntı yoktur dimi

Naptiniz duydunuz mu kalp atışını ve kaç hafta gunlukmus
Duyduk canım çok şükür 7+2 olması gerekirken 5+5 çıktı 10 gün kadar geç döllenme olmuş 16 ocakta tekrar gideceğiz eğer gününü yakalayamazsa sat 20 kasıma alırız dedi kan tetkikleri istedi onları yapıcaz by hafta

Gözünüz aydın :) bizede 16 kasımdan 23 24 kasıma çekiyorum sat ı dedi çünkü daha 2mm 5.+4 ama ben daha 5 haftalık kabul ediyorum duymamamiz cok normal dedi bizde insallah duyarız 9 ocak da randevumuz var

Bende sizinle aynı durumlardan geçiyorum bel ağrım çok fazla bide arada gelip giden karın ağrısı çok korkuyorum bir şey olucak diye

Bende sizinle aynı durumlardan geçiyorum bel ağrım çok fazla bide arada gelip giden karın ağrısı çok korkuyorum bir şey olucak diye
Sanırım evham yapmayan anne çok azdır sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi sizinde öi geç döllenme var

Gözünüz aydın :) bizede 16 kasımdan 23 24 kasıma çekiyorum sat ı dedi çünkü daha 2mm 5.+4 ama ben daha 5 haftalık kabul ediyorum duymamamiz cok normal dedi bizde insallah duyarız 9 ocak da randevumuz var
Merhaba siz kaçıncı haftada bebeği kesede gördünüz

Birde benim fazla bir belirtim yok o yüzden biraz korkuyorum daha 4 haftalık
Herkesde aynı olmaz benimde kaşık ağrım vardı üç gündür halsizlik uyku bulantıdan kendimi kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…