Hamilelik sürecim 🙏🏻

Kaç haftalık rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim başıma bana dua edermisin kulun kula ettiği dua kabul olurmuş
Tabiki camım benim Allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallah Aslında 7+4 sata göre ama geç döllenme olduğu İçin 6+1 deyiz

Gözünüz aydın :) bizede 16 kasımdan 23 24 kasıma çekiyorum sat ı dedi çünkü daha 2mm 5.+4 ama ben daha 5 haftalık kabul ediyorum duymamamiz cok normal dedi bizde insallah duyarız 9 ocak da randevumuz var
İnşallah canım benımde 16 ocakta kontrolüm senden diğer tahlilleri istedi mi dr

Tabiki camım benim Allah seninde kucağını boş bırakmasın inşallah Aslında 7+4 sata göre ama geç döllenme olduğu İçin 6+1 deyiz
Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bende haftaya gidicem doktora güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim

Amin amin rabbim isteyen herkese nasip etsin bende haftaya gidicem doktora güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin rabbim
Amin canım insallah umarım keseyi de kalp atışınında duyarsın

Benimde allah nasip ederse ilk olucak bir doş gebeliğim bir boş gebeliğim birde kimyasalım var o yüzden çok korkuyorum rabbim büyük
Anladım bu inşallah sağlıklıdır dua edelim

Merhaba ben normalde hiç adet gecikmesi yaşamam ve bi kaç gün önceden mutlaka kasık ağrık göğüs şişliğim olur hiçbir belirtim yok erken gebelik testi negatif pazari bta baktırdım negatif geç döllenme olmuş olabilir mi bu hafta sonuna kadar bekleyip tekrar kan vermeyi düşünüyorum bu şekil bişi yaşayan var mı acaba daha sonra pozitif olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…