Hamilelik sürecinde kayınvalideniz

angel123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
56
21
38
26
Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum genelde birşeyi hiçbir zaman takmıyorum artık ama hamileliği bizde kayınvalideniz ne aldı bebeğe bizimkiler sadece bir beşik aldıno kadar ne alalım diye sormuyorlar bile altımda oturuyor hamile deyip yemekte göndermiyor evden çalışıyorum bir ihtiyacın var mı diye sormuyor arada nasılsın diyo ama 😂 ne diyonuz bu duruma

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum genelde birşeyi hiçbir zaman takmıyorum artık ama hamileliği bizde kayınvalideniz ne aldı bebeğe bizimkiler sadece bir beşik aldıno kadar ne alalım diye sormuyorlar bile altımda oturuyor hamile deyip yemekte göndermiyor evden çalışıyorum bir ihtiyacın var mı diye sormuyor arada nasılsın diyo ama 😂 ne diyonuz bu duruma
Hamileliğin kaçıncı ayındasın

Benim üvey kaynana var, doğuma diye geldi 10dk sonra gitti, giderken görüşürüz bile demedi sonrada ben yüzüne bakmıyomuşum dedi kayınpederime shsksh 600km yol geldi gezmeye gitti sksh 3 yaş takım getirdi 3 günlük kızıma 😂😂😂

Kimseden bir beklentim olmadı.

Canım bende 28. Haftadayim, biz de her şeyi kendimiz yaptık eşimle mobilya vs, kıyafetlerin birazını da benim annem aldı, kayınvalidem de örgü yelek tulum vs yaptı bir kaç tane, bir şey sormadılar bana eşime sorduysa bilmiyorum ama bebek arabasının fiyatına laf etmişti, doğumdan sonra alırsınız acelesi yok demişti, bir de 250 TL'lik emzirme yastığı için buna mı para verdiniz dedi yüzüme karşı 😂 normalde asssla takilmam umrumda olmaz gebelik hormonları işte insan unutmuyor. Ha bir de bana bir takım pijama aldı hastanede giymem için sağolsun, o gün şakasına bi de bebek bezi alırsam hastane çantam hazır demiştim halbuki öyle olduğundan da değil sadece üstümüze giyecek bir şeyler olmuştu bebişe de bir takım almıştım ben. Demesin mi ben bebek bezi sleepy aldım 1 numara onu sana veriyim diye, yolun ortasında donup kalmıştım, eşim sağolsun cevap verdi anne keşke sorsaydın diye, sorun bir şeylerin bazen alınmasında ya da alınmamasında değil de sorulmamasında bence. Direk düşüncelerim yok sayıldı bu süreçte 🥰

Hiç bir şey almadılar, bu hiç sorun değil, kimseden maddi olarak bir beklentimiz yok ama bir arayıp hayırlı olsun bile demedi desem, hamile olduğumu öğrendiği günden beri ne beni ne eşimi aramadı desem 😄 Üstelik hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen. Bir anda her şey kesildi. Biz aradık birkaç kez sonra biz de aramıyoruz artık napalım zorla konuşturacak, torununu sorduracak değiliz ya 😄 boşverin emin olun bir şeylerin içinde olmamaları daha iyi, bu süreci eşle birlikte atlatmak en rahatı, kimsenin söz hakkı olmasın evladınız üzerinde

Ay herkes aynı durumu yaşıyormuş gerçekten takılmam bende gebelik hormonları gerçekten neyse biz kadınlar ve eşlerimiz kendimize ywteriz ya amannn hepimize sağlıklı doğım versin amin

bir nasılsın diye sormayıp bir çöp almayıp,bir de bebeler ele avuca gelmeye başlayınca sevmeleri beni benden alıyor😄

34. üncü haftamdaydım abartmıyorum bi gün arayıp kızım nasılsın , ağırlaştın mı ,ağrın sızın var mı demedi. bakın yemek yapıp getirmesinden geçtim. ben yaparım iyi kötü. bi ara ya
kaç tane gelinin var. hiç mi umrunda değil. insan yabancı birine bile soruyor ay diyorsun bu havalarda hamilesin zor oluyordur dimi diye. böyle insanlar iyi gelinleri / damatları haketmiyorlar

Biraz destek olsa fena olmazmış, evden calismanin zorluğunu biliyorum kolay gorunsede zor.
Kimseden bisey beklememek lazim ama bu kadar yakinken bi tabak yemegi cok gormemeli. Ben dogdugunda çocuğu cok sevdirmezdim böyle yapsaydı kayinvalidem sjsjs
Suan kendi annem ust katimda oturuyor, kayinvalidem farkli ilcede, annem sürekli biseyler getiriyor, kayinvalidem cok arayan eden biri degil normalde bakalim gebelikte napacak.
Kinci bir insan degilim ama insan yapilan iyiligi de kotulugu de unutamiyor ben hamileligimde ne kadar destek gorursem o kadar hamilelik sonrasi deger veririm herkese mottom bu :)

Biraz destek olsa fena olmazmış, evden calismanin zorluğunu biliyorum kolay gorunsede zor.
Kimseden bisey beklememek lazim ama bu kadar yakinken bi tabak yemegi cok gormemeli. Ben dogdugunda çocuğu cok sevdirmezdim böyle yapsaydı kayinvalidem sjsjs
Suan kendi annem ust katimda oturuyor, kayinvalidem farkli ilcede, annem sürekli biseyler getiriyor, kayinvalidem cok arayan eden biri degil normalde bakalim gebelikte napacak.
Kinci bir insan degilim ama insan yapilan iyiligi de kotulugu de unutamiyor ben hamileligimde ne kadar destek gorursem o kadar hamilelik sonrasi deger veririm herkese mottom bu :)
Ay bende aynıyım ama çocuğu göstermeme yapamıyorum işte büyük ihtimalle yapamam ama yaniii insan bekliyor ya bana nasıl gelinirse bende hep öyle giden bir insanım ailede tek torun olcak bakalım doğunca neler olcak 😂kuzeninin çocuğu var kuzenini eltim gibi hissediyorum öyle bir kıskançlık yok anlatamam sen şimdi doğunca bizi unutursun pabucun dama atıldı annecim falan diyor kızına dedim allah akıl fikir versin ya kadının ilk torunu bir zahmet ya

34. üncü haftamdaydım abartmıyorum bi gün arayıp kızım nasılsın , ağırlaştın mı ,ağrın sızın var mı demedi. bakın yemek yapıp getirmesinden geçtim. ben yaparım iyi kötü. bi ara ya
kaç tane gelinin var. hiç mi umrunda değil. insan yabancı birine bile soruyor ay diyorsun bu havalarda hamilesin zor oluyordur dimi diye. böyle insanlar iyi gelinleri / damatları haketmiyorlar
Ayyy gerçekten öyle ya böyle insanlarada hep pamuk gibi gelin denk gelir hiç öyle cazgırlık veya çirkefliğim yoktur herşeyi kendim yaparım

Ayyy gerçekten öyle ya böyle insanlarada hep pamuk gibi gelin denk gelir hiç öyle cazgırlık veya çirkefliğim yoktur herşeyi kendim yaparım
İşte ondan. Talepkar, şımarık, doyumsuz olsaydınız el üstünde tutulurdunuz. Ne yazık ki kıymet bilmiyorlar

Ay bende aynıyım ama çocuğu göstermeme yapamıyorum işte büyük ihtimalle yapamam ama yaniii insan bekliyor ya bana nasıl gelinirse bende hep öyle giden bir insanım ailede tek torun olcak bakalım doğunca neler olcak 😂kuzeninin çocuğu var kuzenini eltim gibi hissediyorum öyle bir kıskançlık yok anlatamam sen şimdi doğunca bizi unutursun pabucun dama atıldı annecim falan diyor kızına dedim allah akıl fikir versin ya kadının ilk torunu bir zahmet ya
Cok benziyoruz inan, bizimde ilk torun olacak esimin tarafinda, kuzeninin cocuklari var buyukler ama surekli halasi onlari anlatiyor gelip :) cocugu gostermeme derken aslinda biraz bahane bularak yaparim mecbur, cunku diger turlu icim sogumaz djdj daha once bir kac olayda kisasa kisas yaptim az cok anladilar beni İnşallah ona gore davranilar

Back
X