- 8 Aralık 2020
- 56
- 21
- 38
- 26
- Konu Sahibi angel123456
-
Hamileliğin kaçıncı ayındasınKızlar merhaba birşey sormak istiyorum genelde birşeyi hiçbir zaman takmıyorum artık ama hamileliği bizde kayınvalideniz ne aldı bebeğe bizimkiler sadece bir beşik aldıno kadar ne alalım diye sormuyorlar bile altımda oturuyor hamile deyip yemekte göndermiyor evden çalışıyorum bir ihtiyacın var mı diye sormuyor arada nasılsın diyo amane diyonuz bu duruma
7. Ayındayım 29 haftaHamileliğin kaçıncı ayındasın
Şu ana kadar hiçbir şey sormaması garip. Benimki de ilk aylar ne olduğunu bilemedi herhalde çok arayıp soramadı uzaktaydı zaten. Şimdi aradı arayıp soruyor halimi hatırımı ama aşırı bir şey bizde de yok7. Ayındayım 29 hafta
Canım bende 28. Haftadayim, biz de her şeyi kendimiz yaptık eşimle mobilya vs, kıyafetlerin birazını da benim annem aldı, kayınvalidem de örgü yelek tulum vs yaptı bir kaç tane, bir şey sormadılar bana eşime sorduysa bilmiyorum ama bebek arabasının fiyatına laf etmişti, doğumdan sonra alırsınız acelesi yok demişti, bir de 250 TL'lik emzirme yastığı için buna mı para verdiniz dedi yüzüme karşıKızlar merhaba birşey sormak istiyorum genelde birşeyi hiçbir zaman takmıyorum artık ama hamileliği bizde kayınvalideniz ne aldı bebeğe bizimkiler sadece bir beşik aldıno kadar ne alalım diye sormuyorlar bile altımda oturuyor hamile deyip yemekte göndermiyor evden çalışıyorum bir ihtiyacın var mı diye sormuyor arada nasılsın diyo amane diyonuz bu duruma
Biraz destek olsa fena olmazmış, evden calismanin zorluğunu biliyorum kolay gorunsede zor.Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum genelde birşeyi hiçbir zaman takmıyorum artık ama hamileliği bizde kayınvalideniz ne aldı bebeğe bizimkiler sadece bir beşik aldıno kadar ne alalım diye sormuyorlar bile altımda oturuyor hamile deyip yemekte göndermiyor evden çalışıyorum bir ihtiyacın var mı diye sormuyor arada nasılsın diyo amane diyonuz bu duruma
Ay bende aynıyım ama çocuğu göstermeme yapamıyorum işte büyük ihtimalle yapamam ama yaniii insan bekliyor ya bana nasıl gelinirse bende hep öyle giden bir insanım ailede tek torun olcak bakalım doğunca neler olcakBiraz destek olsa fena olmazmış, evden calismanin zorluğunu biliyorum kolay gorunsede zor.
Kimseden bisey beklememek lazim ama bu kadar yakinken bi tabak yemegi cok gormemeli. Ben dogdugunda çocuğu cok sevdirmezdim böyle yapsaydı kayinvalidem sjsjs
Suan kendi annem ust katimda oturuyor, kayinvalidem farkli ilcede, annem sürekli biseyler getiriyor, kayinvalidem cok arayan eden biri degil normalde bakalim gebelikte napacak.
Kinci bir insan degilim ama insan yapilan iyiligi de kotulugu de unutamiyor ben hamileligimde ne kadar destek gorursem o kadar hamilelik sonrasi deger veririm herkese mottom bu :)
Ayyy gerçekten öyle ya böyle insanlarada hep pamuk gibi gelin denk gelir hiç öyle cazgırlık veya çirkefliğim yoktur herşeyi kendim yaparım34. üncü haftamdaydım abartmıyorum bi gün arayıp kızım nasılsın , ağırlaştın mı ,ağrın sızın var mı demedi. bakın yemek yapıp getirmesinden geçtim. ben yaparım iyi kötü. bi ara ya
kaç tane gelinin var. hiç mi umrunda değil. insan yabancı birine bile soruyor ay diyorsun bu havalarda hamilesin zor oluyordur dimi diye. böyle insanlar iyi gelinleri / damatları haketmiyorlar
İşte ondan. Talepkar, şımarık, doyumsuz olsaydınız el üstünde tutulurdunuz. Ne yazık ki kıymet bilmiyorlarAyyy gerçekten öyle ya böyle insanlarada hep pamuk gibi gelin denk gelir hiç öyle cazgırlık veya çirkefliğim yoktur herşeyi kendim yaparım
Cok benziyoruz inan, bizimde ilk torun olacak esimin tarafinda, kuzeninin cocuklari var buyukler ama surekli halasi onlari anlatiyor gelip :) cocugu gostermeme derken aslinda biraz bahane bularak yaparim mecbur, cunku diger turlu icim sogumaz djdj daha once bir kac olayda kisasa kisas yaptim az cok anladilar beni İnşallah ona gore davranilarAy bende aynıyım ama çocuğu göstermeme yapamıyorum işte büyük ihtimalle yapamam ama yaniii insan bekliyor ya bana nasıl gelinirse bende hep öyle giden bir insanım ailede tek torun olcak bakalım doğunca neler olcakkuzeninin çocuğu var kuzenini eltim gibi hissediyorum öyle bir kıskançlık yok anlatamam sen şimdi doğunca bizi unutursun pabucun dama atıldı annecim falan diyor kızına dedim allah akıl fikir versin ya kadının ilk torunu bir zahmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?