Hamilelik sürecini yalnız geçiren anne adayları için öneriler

sezenkus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
1
0
1
25
Merhaba herkese!
Hamilelik sürecinde olan biri olarak, özellikle bu yolculuğu yalnız geçirenler için bazen her şey biraz karmaşık gelebiliyor. Çevremde tecrübeli anneler ya da destek olacak pek kimse olmadığı için, bazen ne yapacağımı, nelere ihtiyacım olduğunu bilemiyorum.
Mesela, bazı uygulamalarda hamilelik takibi, bebek ihtiyaç listeleri gibi şeyler var, bazılarında ise annenin sağlığı için öneriler ya da alışveriş imkanları oluyor. Ama ben şunu merak ediyorum: Sizce bir uygulama olsa, özellikle hamileliği yalnız geçiren bir anne adayına en çok ne yardımcı olurdu? Mesela, bebeğin ihtiyaçları için pratik bir liste, uygun fiyatlı alışveriş önerileri, belki ikinci el kıyafet bulma imkanı, annenin sağlığını destekleyen bilgiler ya da başka annelerle dayanışma için bir şeyler mi olurdu? Sizin deneyimlerinizde sizi en çok rahatlatan şeyler neler oldu, ya da “keşke böyle bir şey olsaydı” dediğiniz neler var? Fikirleriniz benim gibi bu yolda yalnız olanlar için çok kıymetli, şimdiden destekleriniz için çoookk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…