Sirkeli suda bekletir yukardan bişey olmaz cnmofff ne kadar kötü, hiç duymamıştımgöbeğim çok kısa sürede şişti, doktorum hormonel dedi. kabızlığım gebelik öncesi de oluyordu ama sonrasında daha da arttı. Bugün bir arkadaşım köklü sebzeleri çok çok çok iyi yıkayamazsan bakteri bulaşabilir dedi. sebzeden de korktum
Birde bn maydonoz yenmez diye biliyorum.kızlar hamileyken saç kestirilmez diyorlar doğru mu?
Sirkeli suda bekletir yukardan bişey olmaz cnm
Ayyy Allah razı olsn canm bni kararsızlıktn kurtardn.☺Evet canim bende kestircekdim annem kizdi kesme falan diye nekadar batil inanc desemde yinede cesaret etmedim. annem bana bu hikayesini anlatmisdi: daha annem bekarken bi hamile arkadasinin sacini kesmis kadinin oracikda dogum sancisi baslamis onun üstünede herkez anneme demis manyakmisiniz hamile kadinin saci kesilmez falan filan diye.tabi tesadüffmi bilemem baska bi olay kuzenim kestirmisdi bebislerini 5 aylik hamileyken kaybetti. zaten diger türlüde doktorlarda tavsiye etmiyor saci kestigimiz icin vucudumuzdan cok vitamin gidiyormus uclarina oda bebekden eskiliyormus doktorumun demesi bu:)
Ayyy Allah razı olsn canm bni kararsızlıktn kurtardn.☺Evet canim bende kestircekdim annem kizdi kesme falan diye nekadar batil inanc desemde yinede cesaret etmedim. annem bana bu hikayesini anlatmisdi: daha annem bekarken bi hamile arkadasinin sacini kesmis kadinin oracikda dogum sancisi baslamis onun üstünede herkez anneme demis manyakmisiniz hamile kadinin saci kesilmez falan filan diye.tabi tesadüffmi bilemem baska bi olay kuzenim kestirmisdi bebislerini 5 aylik hamileyken kaybetti. zaten diger türlüde doktorlarda tavsiye etmiyor saci kestigimiz icin vucudumuzdan cok vitamin gidiyormus uclarina oda bebekden eskiliyormus doktorumun demesi bu:)
Evet canim bende kestircekdim annem kizdi kesme falan diye nekadar batil inanc desemde yinede cesaret etmedim. annem bana bu hikayesini anlatmisdi: daha annem bekarken bi hamile arkadasinin sacini kesmis kadinin oracikda dogum sancisi baslamis onun üstünede herkez anneme demis manyakmisiniz hamile kadinin saci kesilmez falan filan diye.tabi tesadüffmi bilemem baska bi olay kuzenim kestirmisdi bebislerini 5 aylik hamileyken kaybetti. zaten diger türlüde doktorlarda tavsiye etmiyor saci kestigimiz icin vucudumuzdan cok vitamin gidiyormus uclarina oda bebekden eskiliyormus doktorumun demesi bu:)
Benimde göbeğim hemen şişmişti. Onu takma sen tartı önemli. Vitaminli şeyler te iç . boş kalori alma. Pekmez kan yapar, tahin, bol su iç idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor gebelikte. Böbreklere yük biniyormuş falan . ben mahfolmuştum hiç ateşlenmemiştim hayatımda hamileliğimde olduğu kadar
Ayyy Allah razı olsn canm bni kararsızlıktn kurtardn.☺
aklımızda kalacağına ardımızda kalsın. kestirip şüphe duyacağımıza kestirmeyip en azından vicdanen rahat hissedelim.
Allah analı babalı büyütsğn inşallah ☺Rica ederim canim :) bi doguraydim ilk isim sac kesmek olcak mahf olmus durumda saclarim :)
Allah analı babalı büyütsğn inşallah ☺
Aminnn.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versn inşallah....Amin insallah darisi senin basina :)
5+3 iken bir anda basladi Ahh ahh guzel seyler tabi ama ben hicbisy yiyemyrm ilk baslarda guzel besleniyordum ama artik maalesf. Allahtan degerlerim falanda cok guzeldi o yuzden cok sikinti yapmayp sabirla norml zamanlarimi bekliyorum Klasik maydonz ve ada cayini biliyosundur zaten. Bide yumrta et falan bunlar tam pismis olcak. Mesela ben yumurtayi cok severim. 1 ay ustune ilk defa bugun denym dedim ama cok kotu yapti beni. Gun boyu yatmama sebep oldu. Mide bulantin baslaynca kendini tartar anlarsin zaten ne dokunuyorsa birak gitsin:) bu arada ins seninde degerlerin guzeldir.Çok teşekkür ederim :) benim de doktorum yeme içme konusunda kafein ve kilo aldırıcı yiyeceklere dikkat et dedi. onun dışında soğuk algınlığı ve ateşlenmemeye dikkat et dedi. mide bulantın ne zaman başladı? benim bulantı yok ama yanma var...
Ciğer doğum lekesi,Cilek suratta leke,Bide şeftali bebeğin vucudunda aşırı tuylenmesine sebep oluyor bizzat sahidim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?