hamilelik sürprizi

Ben bir emzik alıp hediye paketi yaptırdım.
Yemek yerken birden masaya koydum ve hiç umursamadım, devam ettim yemeğe.
Merak edip ne olduğunu sordu bir yandan parçalarken.
Açtığında arkadaşıma hediye aldım sandı, 'hayır sen kullanacaksın bunu, 8 ay sonra' dedim, başka konulardan bahsetmeye devam ettim ve adam kalpten gidiyordu.
Dizlerime kapanıp böğürerek ağlamıştı, tansiyonu düştü.
Kendine gelmesi 2-3 saati buldu, bu anımız da bana zehir oldu.
Bu sebeple bence böyle ani söylemler yerine alıştırarak ya da sinyaller vererek müjdelemekte fayda var.

Ooo :) haklısınız daha sakin farklı şeyler düşünmek lazım sanırım :)

Kesin sonucum yarın çıkacak benim ama Bi umut işte pozitif çıkarsa ona göre sürpriz yapmak istiyorum sizlerden fikir alarak :)

Ayyy benimde yarin cikcak:)) hic supriz yapmak dusunmedim arar söylerim diyodum:))

Bi anı olarak kalır diye düşünüyorum ben :) sende mi heyecandan uyuyamıyosun :)
Evettt :) yaa benim durumum daha farkli adetime bi hafta var baska bi rahatsizlik icin gittim doktor gebelik testide istedi cikar dedi beklemedigim bise oldu hayirlisi.. Eger hamile isem bende biseyler dusuneyim burasi iyi oldu:)

Evettt :) yaa benim durumum daha farkli adetime bi hafta var baska bi rahatsizlik icin gittim doktor gebelik testide istedi cikar dedi beklemedigim bise oldu hayirlisi.. Eger hamile isem bende biseyler dusuneyim burasi iyi oldu:)
Hepimiz içinde hayırlısı olsun o zaman Can'ım güzel haberlerini bizede vermeyi unutma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…