• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakıştırılan kuzen ve aynı watsapp grubu

😥😥😥 Ben de çok ama çok rahatsızım emin olun bu durumu bir kez dile getirdim hiç oralı olmadı eşim ben zaten yazmıyorum o grupta diyor al bak telefona diyor ama hiç telefonunu verdiği ya da yanımda bıraktığı olmadığı için bakamıyorum
Grupta bir şey dönmesini bekleme derim direk çıkart zaten elinde neden de var. Gruba ben pijamalı atsam ne karşılık verirdin söyle mesela. Eşinize söz geçirmeyi bilin kızlar yoksa eyvshhhhh

Merhaba benzer bi olayda ben yaşadım. Eşimin dayısının 3 kız var, 2siyle ara ara denk gelip görüşmüştük çok sıcakkanlıydılar ama ablaları başka bi şehirdeydi bi bayramda onunlada denk geldik ama bana karşı bi soğuktu beni sürekli süzdü ve benimle dalga geçer şekilde konuştu, eve döndüğümüzde eşime dedim ki ‘x hiç kardeşlerine benzemiyo biraz gıcık galiba’ meğersem zamanında bu x bnm eşimi sevmiş bütün sülaleye de duyurmuş dayıları faln konuşmuş aralarını yapmaya çalışmışlar ama eşim kabul etmemiş konu kapanmış kız başkasıyla evlenmiş gitmiş.. ama bizmkiler çok samimi değiller kız uzakta zaten bizimle hiç denk gelmiyor geçen sene bi watsap grubu kurdular eşim hemen gruptan çıktı. Açıkcası o çıkmasa bende çıkmasını isterdim gerek yok sürekli birbirlerinden haberdar olmaya. Sizin eşiniz de bişey hissetmez hissedecek olsa zamanında hissederdi ama yine de o kızın kem gözleri üzerinizde olmasın, uzak dursun sizden sürekli haberdar olmaya gerek yok

Bana çok absürt gelmedi düğün tebrik kısmı açıkçası tanıdığı kişi kuzeni sonuçta sarılabilecek kadar da samimiler demek ki
(Yakıştırma kısmını da anlamadım ) iş güzar bir akrabanın densiz konuşması olarak gördü belki kızda da eşinizde
kendinizi doldurmayın boş yere

Bizde kuzen evliligi zinhar yasaktir, kuzen kardestir. O yuzden boyle aileleri hicbir zaman anlamamisimdir. Simdi iki tarafta evli sizin durumunuzda ama anladigim kadariyla kiz severek evlenmemis, dolayisiyla mutsuz ve hamile.

Normalde kuzende kiskanilmaz der bu hikayede sizi yobaz bakmakla itham ederdim ama olayinizin ozelinde belliki durum bambaska. Esinizin o kiza karsi herhangi bir meyili olmadigina eminseniz olayi cok deselemeyin cunku aklina karpuz kabugu dusurursunuz, yok biraz olsa meyili varsa zaten ortada bir gebelik yokken bosanmalisiniz cunku bu durumun cozumu wp grubundan çıkartmakla olmaz, karsi tarafi daha cok hirslandirirsiniz, sonra o gruba atilan ozel fotolar bireysel olarak esinize gonderilmeye baslanir.

Eklemeden gecemeyecegim, bu durumu sizin bilmeniz asiri sacma bu arada... esinizin amacini anlayamadim.

Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.

İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.

Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.

Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?
Ne takılıyosun inadına mutlu olsana aynısını eşimin kuzeni için yakıştırmışlar bekarken ikisi şuan oda evli bende evliyim kimseyle de kötü değilim zamanla tam tersine konuşmaya başladı kız benimle. Ha kıskanıyormu aşırı bazen eşimle paylaştığım resmleri beğenmek bile güç geliyor o ayrı 🤣 ama benanaaa Eşim beni seçmiş almış ancak inadına mutlu olurum sende inatlarına mutlu ol bee :) hamile kısmına gelirsek çok artt niyetliymiş böyle mutlu habere ne diyebilirsin ki senin nazarından mı korkmuş cırtte şey. Kendi hasetliğinden korusun kendini yazık çocuğunu da öyle büyütecek.

Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.

İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.

Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.

Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?

Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Son

Kuzenler evleniyor dediğiniz gibi. Birkaç kuzeni birbiriyle evli. Bu yüzden rahatsız oluyorum bende bir de geçmişte yakıştırılma hikayesi var. Yani nasıl diyim kadın erkek ayrımı hiç yok, bel altı şakalar kadınların kendi aralarında yaptığı şakalar hep o grupta dönüyor
Bu ensest ailenin hakkından iyi gelirdim bir daha selam bile veremezlerdi 😀

Son
Sevilmeyen gelin, istenmeyen gelin ne demek ya? İyi gelin, tatlı gelin olmak bir statü müymüş?
Önceki yorumuma ek yapıyorum. Eşin de ailesi gibi iğrenç bir zihniyete sahipler.
Bu kadar niye parladı? Rahat bir insanım ama ben bile şüphelenirdim bu kadar parlamasına.

Son
Geçsin bu ayakları kadının ilgisi hoşuna gidiyor

Çok teşekkür ederim. Eşime güveniyorum fakat önceden yakıştırılan biriyle de aynı grupta her anını paylaşmasını görmesini de istemiyorum.
Mesela biz kalabalık bir aile değiliz, kuzenlerim de azdır ailem memur hepimiz uzakta büyüdük ama yine konuşur hal hatır sorarız tatillerde görüşürüz. Ama nasıl desem belli bir mesafe vardır, hal hareketler konuşmamızda.
Eşimin ailesi de çok kalabalıktır ve o saygı sınırı da açılmıştır. Mesela halasının kızı memlekete düğünümüz için gittiğimizde eşimle ben vedalaşırken bana sarıldığı için isterseniz sizi yan odaya alalım diyip kahkaha atmıştı 20 kişinin içinde çok utanmıştım. Bu yüzden de içim rahat değil o grupta nasıl bir samimiyet var diye.
Bence tavırları çok yanlış kuzenlerin. Benim akraba tarafım hem kalabalık hem de çok içli dışlıyizdir severiz birbirimizi kucukken 18 19 yaslarinda ayni yasta halamın oğluyla bizi yakıştırırlardi(uzak akraba yakistirirdi)ama biz kardeş gibi büyüdük hiç öyle bir iletisimimiz olmadı suan kuzenim de ben de evliyiz birbirimize gider geliriz çokta severim bir şey olsq ben ona o bana koşar ama evlendikten sonra selamlasirken bile el Sıkısmasi dışında yakinlasmam o da öyle . Bir yere Davet edeceksem eşini ararım ondan önce o da bana öyle davranır. Bir de mesela biz de de aile grubu var 80 kişilik ama biz biri evlendiği zaman hemen eşini de alıyoruz gruba mesela eşimi böyle almışlardı 😅 yani sizin kocanızin aile tarafında bir sinsilik var, hem yakinlar güya birbirlerine hem de saygısızlar

Eklentiler

• Screenshot_20251214-130148_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251214-130148_WhatsApp.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 78
Son

Sevilmeyi filan gectim yeni evlisiniz simdi gruptan ciksa evet %99 sizden bilecekler ve aileden uzaklastirmaya calisiyor diyecekler bunun baskisini eşiniz de gorecek aile icinde.
Kiskanma olduğu birilerinin aklina gelir mi bilmiyorum ama o kuzenden kiskandiginiz ortaya cikarsa butun aileye maskara olursunuz artik.
Ben eşimi kolay kolay birinden kiskanmam, 11 yillik evliyiz daha bi kere kiskancliktan kavga cikmadi aramizda.
Kiskandigim biri olsa bunu gizlerim acikcasi cunku ben kendimden daha iyi, daha güzel olmayan birini kiskanmam. Ha daha iyi, daha guzel bile olsa eşim ilgilenmiyorsa yine kiskanmam :)

Birini kiskandiginizda otomatik olarak o kişinin sizden her anlamda daha iyi oldugunu ve sizin olani alabilecek potansiyeli oldugunu kabul etmis oluyorsunuz. Tutup bunu bi de duyurmak belli etmek neyin kafasi???
Her kadini kiskanmakta ozguvensizliktir.

Bence biraz empati yapmak lazım esinizde kendince haklı değil mi sonuçta birinin yaptığı iş guzarlik yüzünden eşinizi sürekli bunaltmaniz bence sizinde aranızda ki ilişkiye zarar verecektir hem esinizde istememis demek ki ona karşı herhangi bir hissi yok paylastigi resimler sizi rahatsiz ediyor diyelim eee bunlar illaki telefonlasacak görüşecek adamı nereye kisitlayabilirsiniz uzak akraba değil ki kestirip atasınız yani nereye kadar bu şekil devam ettirebilirsiniz bu konuyu ayrıca kadında evliymis bence ya sizde girin gruba yada hiç eşinizi zorlamayın

Ya farkeder mi pijama nedir 😅

İyide millet Instagram da Facebook'ta tiktokta herkese açık paylaşıyor videolar çekip atıyor oldu olacak kocaların gözlerine mil çekelim kimseye bakamasinlar bu adamın halasının kizi neymiş bu kadar sorun olmuş o kadar güzel ve alımlı olsa adam onu seçerdi

İyide millet Instagram da Facebook'ta tiktokta herkese açık paylaşıyor videolar çekip atıyor oldu olacak kocaların gözlerine mil çekelim kimseye bakamasinlar bu adamın halasının kizi neymiş bu kadar sorun olmuş o kadar güzel ve alımlı olsa adam onu seçerdi
Valla pijamayla ben foto paylaşmıyorum siz de paylaşıyor musunuz hani bunlar bizim tercihimiz ya 😅 kadın rahatsız olmuş ki belirmiş biz de olduk siz olmadınız burada ne işiniz var. Görmeyin bizi biz geri kafalıyız haydi

Ne takılıyosun inadına mutlu olsana aynısını eşimin kuzeni için yakıştırmışlar bekarken ikisi şuan oda evli bende evliyim kimseyle de kötü değilim zamanla tam tersine konuşmaya başladı kız benimle. Ha kıskanıyormu aşırı bazen eşimle paylaştığım resmleri beğenmek bile güç geliyor o ayrı 🤣 ama benanaaa Eşim beni seçmiş almış ancak inadına mutlu olurum sende inatlarına mutlu ol bee :) hamile kısmına gelirsek çok artt niyetliymiş böyle mutlu habere ne diyebilirsin ki senin nazarından mı korkmuş cırtte şey. Kendi hasetliğinden korusun kendini yazık çocuğunu da öyle büyütecek.
Sadece merakimdan soruyorum sizin fotolara like atarken zorlandigini nereden biliyorsunuz? Yani ben biri bana acik acik seni kiskaniyorum demedigi surece asla boyle seyler dusunemiyorum, o yuzden merak ettim.
Son

Benim dedigim gibi iste, bu kavgayi hic cikarmayacaktiniz, olay seviliyorsun sevilmiyorsun olayi degil, bu kadar tepkisel davranmasi cok supheli...

Yok mu sizin de sülalede, akrabada yakıştırıldığınız biri siz de girin öyle bir guruba, adam da pijamalı fotolar atsın, sohbetlerine dahil olun.

Kulağa ne kadar saçma geliyor değil mi. Eşinize de söyleyin bunu bakalım ne diyecek.

Back
X