Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.
İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.
Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.
Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?