• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakıştırılan kuzen ve aynı watsapp grubu

Bence kendinizi doldurmayın. Bu gruba eşler giremiyor mu? :D Siz de dahil olun. Ama eşinize çık diye ısrar etmeyin derim. Ortada aileni bir durum yok durduk yere laf ettirmeyin bu aileye ve huzurunuzu bozmayın. O kızı ne kadar kaile almazsanız bence o kadar iyi. Çünkü bu onun hoşuna gidecek gruptan çıksa bile dozu artıracaktır. Yani eşinizden yana bir şüpheli durum yoksa bence ısrar etmeyin. Sonuçta bu kuzen sizden önce de bu adamın hayatında değil miydi? Olsa olurdu. Burada eşinizin konuya tavrı önemli sizi zaten seven, saygı gösteren, empati kuran bi adamsa rahatsızlığınızı dile getirdiğiniz için bu kıza soğuk davranması gerekir. Bakalım bunu yapacak mı?

Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.

İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.

Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.

Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?

Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.

Bu aile grupları ne böyle bu da yeni moda..

Eşin tam bir malipülatif..

Eşinin olmadığı yerde işi ne?

Belli ki o kadın kendini gösterme peşinde.. Bu cahil kocan nasıl akıllanır bilemiyorum?

Belki de kadının böyle bir dedikodudan haberi bile yoktur.yeterince tanımıyorsunuz iletişim kurmamışsınız, sırf negatif bir enerji aldınız diye bilenmeyin.

Güncelleme: Arkadaşlar eşimle konuştum ve çok büyük kavga ettik. Bana insanların gözünde beni ezik göstermek için yapıyorsun ben gruptan çıktığımda herkes arkamda gülecek evlendi eşinin lafıyla çıktı diyecekler, kötü kalpli pis niyetlisin. Herkes arkandan senin nasıl bir gelin olduğunu konuşacak sevilmeyen gelin olacaksın herkes gerçek yüzünü görecek dedi şu an çok kötüyüm.
Son

Eşiniz o gruptan çıkmak istemiyor olabilir mi. İşine öyle geliyor sanki. Bir de sizi suçluyor.

Eşimin amcası mesaj çekmişti. Neymiş oğlu şehir dışında çalışıyormuş, evleri eşimin iş yerine yakınmış, gelinini her hafta cuma akşamları gelirken getirecekmiş pazartesi sabahları da götürecekmiş. Bir seferlik olsa neyse. Olmaz dedim, hiç ikiletmedi aradı olmayacağını söyledi. Amca kp ye şikayet etmiş bir de. Kp de oğlum yok dediyse ben bir şey diyemem deyip kapatmış. Sonra eşime sordu, nazo rahatsız oldu, ben de istemedim zaten dedi konu kapandı. Kimse de arkasından gülmedi, eşinin lafına bakıyorsun demedi, ezik görmedi. Bana da kötü kalpli, pis niyetli muamelesi çekilmedi. İstenmeyen gelin de olmadım.

Akraba evliliginin oldugu, kuzenlerin birbirlerine yan gozle bakabildigi bir aileye gelin gitmezdim, basta orada hata etmissiniz. Bunlar o aile icin normalse ayni evin icinde herkes herkesten hoslanabilir. Igrenc..

Biz de kalabalik kuzen grubuyuz herkes evli, cocuklu. Hepimiz kardes zihniyetiyle yetistik. Kuzenler grubumuz var, kutlamalar, organizasyonlar, onemli gunler paylasiriz. Bana bu wp grubu garip gelmedi. Herkeai tek tek aramak yerine tek yerden iletisim kurulur, plan yapilir, haberlesilir ama sizin durumunuz farkli. Kuzenlerin birbirine gonul verecegi ortamda evli barkli insanlar bir zahmet grup kurmasin, mesafeli olsun.

Esiniz sert bir tepki vermis, geri adim atmayin bence. Bende zamaninda esimle arasinin yapilmak istendigi biriyle iletisim olsun istemezdim, hatta direkt kendim gruptam cikardim. Artik onun ailesi sizsiniz, kuzenlerden oncelikli siz olmalisiniz.

Evlilikler böyle bitiyor işte,hanımın rahatsız olmuş,çıkarsın olur biter ..ne yani daha inat edip evde huzursuzluk yaratıyorsun,insanı çıldırtıyor bu adamlar böyle işte..madem çıkmam diyor ,amca kızı grupta oluyor da siz neden yoksunuz peki?

Sadece merakimdan soruyorum sizin fotolara like atarken zorlandigini nereden biliyorsunuz? Yani ben biri bana acik acik seni kiskaniyorum demedigi surece asla boyle seyler dusunemiyorum, o yuzden merak ettim.

Benim dedigim gibi iste, bu kavgayi hic cikarmayacaktiniz, olay seviliyorsun sevilmiyorsun olayi degil, bu kadar tepkisel davranmasi cok supheli...
Kıskanıldığını anlamak için birinin gelip ben seni kıskanıyorum mu demesi lazım .🤣 özellikle de benim eşimle mutlu resimlerde beğenisi olmayıp, eşimin tekli resimlerini beğenerek gayet belli ediyor. zamanında da saçma sapan sebeplerden tartışmışlığımız da oldu. Bunlar yeterli sebepler benim için. Fakat ben inadına mutluyum 🙏🏼🍀🧿

Senin eşinin kuzeni kıskanıyorum mu dedi de sen bu kanıya vardın mesela ?? Demediyse kıskanmıyordur ya 😃😃

Madem sevmiyorsun böyle birisinin hamilelik haberini sakladığı için neden rahatsız oldun ki? Ne hali varsa görsün yarası olan gocunur der geçerim. Toplasan 3 kez görmüşsün umrunda bile olmasın. Eşini de çıkar gruptan.

2 aylık kocanız size bu cümleleri gerçekten söyledi mi yüzünüze 😳😳😱😱 korunun çocuk yapmayın !

Gerçek yüz ne be deli mi senin kocan

Merhaba arkadaşlar iyi geceler öncelikle.

İki aylık evliyim ve eşimin kuzeninde bazı rahatsız olduğum durumlar var. Biz nişanlıyken eşimin ablası evlendi düğünde bu kuzeni de vardı. Sürekli bize bakıyordu yani hani insanın bakışlarının iyi ve kötü olduğunu anlarsınız ya kötü bakışlardı. O zaman eşime sormuştum neden bakıyor diye o da bilmiyorum sebebini demişti.

Neyse biz görümcemin düğün videosunu izlerken onun baktığı bizi izlediği ve sürekli bizim olduğumuz tarafa geldiğini gördük bu arada bu kuzen de evli. Videodan sonra ben eve gittim ve eşim aramızda konuştuk ben ablama sordum bu kız neden bakıyor sebebi ne biliyor musun dedim ablamda o kıskanç, biraz kötü niyetli hep insanları kıskanır sizin özelinizde bir şey değil demiş. Ben de tamam o zaman dedim.

Sonra iki ay önce bizim düğünümüz oldu eşimin memlekettinde bu kuzen de orda yaşıyor. Düğünde hiç yüzüme bakmadı beni kutlamadı iki kez eşimin boynuna atlar şekilde sarıldı neyse dedim. En son ki olay, bu kız hamile ve duydum ki benim için hamile olduğumu ona söylemeyin demiş ve görümcem hamile olduğunu benden saklamış? Yani konusu bile geçmiyor sadece 3 kez gördüğüm bir insan neden özellikle böyle bişey söylesin ki? Bende eşimi sıkıştırdım ve bana dedi ki memleketteki ablamlar onu benimle yakıştırıyorlardı ama ben hiç istemedim dillendirilmedi ama onlar kendi aralarında konuşuyorlarmış dedi. Bende çok sinirlendim tabi ama eşimden yana bişey görmediğim için uzatmadım.
Asıl sorum şu hanımlar, eşim 10 15 kişilik aile WhatsApp grubunda ve bu kızda bu grupta, aktif şekilde fotoğraflar mesajlar paylaşıyor. Yaptığı yemekler, pijamalı fotoğraflar, düğüne giderken kuaförde selfieler falan. Ben bir kez rahatsız olduğumu söyledim ama eşim hiç oralı olmadı. Sizce o gruptan çıkmasını söylemeli miyim?

esin hakli. yok yere problem cikarmissiniz. kaos isteyene kaos kosarak gelir. savas baltalarinizi onemli isler icin saklayin.

Kıskanıldığını anlamak için birinin gelip ben seni kıskanıyorum mu demesi lazım .🤣 özellikle de benim eşimle mutlu resimlerde beğenisi olmayıp, eşimin tekli resimlerini beğenerek gayet belli ediyor. zamanında da saçma sapan sebeplerden tartışmışlığımız da oldu. Bunlar yeterli sebepler benim için. Fakat ben inadına mutluyum 🙏🏼🍀🧿

Senin eşinin kuzeni kıskanıyorum mu dedi de sen bu kanıya vardın mesela ?? Demediyse kıskanmıyordur ya 😃😃
Konu sahibi degilim ben, kiskanclik yasayan bi cevrem yok varsada ben bunu dusunmuyorum.

Back
X