Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo :) haklısınız daha sakin farklı şeyler düşünmek lazım sanırım :)Ben bir emzik alıp hediye paketi yaptırdım.
Yemek yerken birden masaya koydum ve hiç umursamadım, devam ettim yemeğe.
Merak edip ne olduğunu sordu bir yandan parçalarken.
Açtığında arkadaşıma hediye aldım sandı, 'hayır sen kullanacaksın bunu, 8 ay sonra' dedim, başka konulardan bahsetmeye devam ettim ve adam kalpten gidiyordu.
Dizlerime kapanıp böğürerek ağlamıştı, tansiyonu düştü.
Kendine gelmesi 2-3 saati buldu, bu anımız da bana zehir oldu.
Bu sebeple bence böyle ani söylemler yerine alıştırarak ya da sinyaller vererek müjdelemekte fayda var.
Bi anı olarak kalır diye düşünüyorum ben :) sende mi heyecandan uyuyamıyosun :)Ayyy benimde yarin cikcak:)) hic supriz yapmak dusunmedim arar söylerim diyodum:))
Evettt :) yaa benim durumum daha farkli adetime bi hafta var baska bi rahatsizlik icin gittim doktor gebelik testide istedi cikar dedi beklemedigim bise oldu hayirlisi.. Eger hamile isem bende biseyler dusuneyim burasi iyi oldu:)Bi anı olarak kalır diye düşünüyorum ben :) sende mi heyecandan uyuyamıyosun :)
Hepimiz içinde hayırlısı olsun o zaman Can'ım güzel haberlerini bizede vermeyi unutma olur muEvettt :) yaa benim durumum daha farkli adetime bi hafta var baska bi rahatsizlik icin gittim doktor gebelik testide istedi cikar dedi beklemedigim bise oldu hayirlisi.. Eger hamile isem bende biseyler dusuneyim burasi iyi oldu:)
İnsallah guzel haberlerim olur canim sende ver haber merakta birakma insallah .. Rabbim yuzumuzu güldürsun yarinHepimiz içinde hayırlısı olsun o zaman Can'ım güzel haberlerini bizede vermeyi unutma olur mu![]()
Amin inşallah ilk gebelik mi senin kiİnsallah guzel haberlerim olur canim sende ver haber merakta birakma insallah .. Rabbim yuzumuzu güldürsun yarin
Bi tane kimyasal gebeligim varAmin inşallah ilk gebelik mi senin ki
Eğer var ise evet Can'ım :) Hakkı'mızda hayırlısı olsunBi tane kimyasal gebeligim varsenin ilk mi
Rabbim heycanimizi görüyor insallah bizi uzmeyecek guzel mevlammm guzel haberler alacagiz ikimizde :) alamazsak da hayirlisiEğer var ise evet Can'ım :) Hakkı'mızda hayırlısı olsun
Şimdi almaya gidiyorum lütfen çok dua edinSonuçlar çıktı mi :)
Şimdi almaya gidiyorum lütfen çok dua edin![]()