Hamilelik takibi doktor önerileri!!

eyeszay

welcome our princerss
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.421
2
66
- Yurtdışı
merhabalar!

14 haftalık hamileyim. Türkiye'ye yeni geri döndüm. Çok araştırarak bulduğum doktorum geçirdiğim bir yüksek ateş durumunda oldukça ilgisiz davrandı. yurtdışındaki doktorum her an her konuda bilgili olduğundan beni oldukça rahatlatıyor başka doktorlara gönderme yada bir dahiliye'ye danış gibi önerilerde bulunmuyordu. Üstelik özele gidiyor olmama rağmen bu durumdan çok rahatsız oldum doktorumu değiştirmek istiyorum. Doktorundan memnun, ilgili, gerektiğinde telefonla bile birşey danıştığında yardımcı olabilen, özel muayenehanesi olan bir doktorda olur. önerileriniz varsa çok sevinirim. herkese şimdiden rahat, bebekleri için sağlıklı gebelikler diliyorum.

Olduğun yeri bildir. Hangi hastaneye gidiyordun ? Bilgilerini paylaş yardımcı olalım tatlım sana.

Olduğun yeri bildir. Hangi hastaneye gidiyordun ? Bilgilerini paylaş yardımcı olalım tatlım sana.

çok çok teşekkurler. ben atakentteyim ataşehire ve ümraniyeye yakın. afiyet hastanesine iyi bir doktor gelmişti ona gidiyordum ama çok ilgisiz davrandı son rahatsızlığımda. şimdi başka doktor arıyorum.

anadolu tarafındasın tatlım sen.

anadolu tarafında ise : göztepe de medical park hastanesinde ali rıza sözenoğlu ( iyi bir doktor olduğunu bir çok kişiden duydum muaynesi var ve telefonlada yardım alabiliyorsun)

Son düzenleme:
anadolu tarafındasın tatlım sen.

anadolu tarafında ise : göztepe de medical park hastanesinde ali rıza sözenoğlu ( iyi bir doktor olduğunu bir çok kişiden duydum muaynesi var ve telefonlada yardım alabiliyorsun)

çok saol şimdi internetten telefon numarasını bulup sorucam hemen.

tşk ederim tatlım son gaz hazırlıklara devam ediyorum evde. 9 aydır isim bulamadım akşam ona karar verdim babamızla :66:

sanırım doğumdasın canım. dualarımız seninle hayırlısı ile alırsın meleğini kucağına işallah. haberlerini bekliyoruz.

Back
X