Hamilelik te karın ne zaman belli olur

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
15. Haftamizdayiz ama dışardan karnım hiç belli değil ilk gebeligim kaçıncı ayda dışardan belli oluyor ki

17. Haftadayım cok cok az henüz.. kendi kendime anlayabiliyorum.. sanırım 20. Haftada anlaşılır olur..

Hamile misin diyorlar yada bir en fazla iki aylık sanıyorlar hiç belli değil

Ben 17 haftadayım karnım bayagı büyük görenler şaşırıyo normalde 16 haftalıgım bu hafta 4 ay yeni dolmuştu doktor bir hafta önde dedi karnımı gören 6 aylık zannediyo

12. hafta gibi hafiften çıktı ama sadece ben fark ediyordum. şu an dışarıdan da belli oluyor. özellikle hamile pantolonu giyince çok daha fazla belli oluyor. Derleyip topluyor göbeği bebeği sanırım.

8 haftalik hamileyken herkes anliyordu hamile oldugumu 2 aylik oldugumada kimse inanmiyordu 4 aylik gibi duruyordu. Bu kisiden kisiye degisiyor demekki

Benim görümcem 6 aylık hamile hâlâ hiç göbeği yok aksine zayifliyor :) ay cok kiskaniyorum onu valla hem hamiş hem kiloluydu zayifladi vede sağlıklı doktor hiçbir problem yok diyor maşallah yiyorda normal sekilde ama zayifliyo

8+2 oluyoruz yarın inşlh. Farkedilir şekilde iki bel kemiğimin ordasında bi göbüşüm çıktı. İlk gebeliğimde 6 aylık ama hiç yoktu nerdeyse. İkinci gebelikte daha belirginleşiyor demek ki

benim bi arkadasimin 2 aylik oldugunda tam 4 aylik gibiydi gorunce nasil bukadar sisti bu karinin die sok olmustuk hani desem zayifliktan onun belli oluyor alakasi yok ben ondan daha zayifim ve minyon tipliyim ona ragmen benim yok hatta dun doktora sordum millettin kocaman oluyor benden kucuk benim.nie buyumuyor acaba bi sikinti mi var die oda hayir normal dedi.bu arada gobek buyumuyor ama goguslerim ve popom durmadan buyuyor ince belli koca popolu bisey oldum komik gorunuyorum :))

Benim 12-13 haftalarında baya belliydi göbeğim ve şişti. Sonrasında birden kalçam, göğüslerim, yanlarım genişlemeye başladı. Ceket giyince göbeğim belli olmuyor dışarı doğru sivri görünmüyor ama tunikle falan baya belli :) Uzun boyluyum bide gören göbeğin olmasa hamile değilsin gibi diyorlar ama bana hiç öyle değil kalçalarım aldı başını gitti. Ha birde ceket giyince özellikle kaban yukarıdan sivrelmediği yukarı çıkmadığı için daha otobüse binince kimse anlamıyor ve yer vermiyor ben vermeyince de laf söylüyorlar çok sinir oluyormmmm :)

Benim 5-6 aylıkken falan başladı. Bi anda şişiyor. İş arkadaşlarım şok olmuştu çünkü bu şişlik 1 gece de oldu öncekiler zaten gazdan başka birşey degil
Çok güzel biyorum sesli guldum ustelik saol canım bende de öyle biatak olcak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…