Hamilelik te karın ne zaman belli olur

benim de kalçam ce göğüslerim anlamsız bir şekilde büyüyor yani rahatsız edici şelikde sanki çocuk karnımda değil de başka yerlerde böyle oluna kız derler genelde sizinkinin cinsiyeti nedir acaba?

benim de kalçam ce göğüslerim anlamsız bir şekilde büyüyor yani rahatsız edici şelikde sanki çocuk karnımda değil de başka yerlerde böyle oluna kız derler genelde sizinkinin cinsiyeti nedir acaba?
Aynen benimde öyle canım şuan :) sanki kalcamda
Doğru diyorlar canım kızım geliyor nasipse :)

Aynen benimde öyle canım şuan :) sanki kalcamda
Doğru diyorlar canım kızım geliyor nasipse :)
haftaya biz de öğreneceğiz inşallah ama vücudumun abuk sabuk şekli beni yanıltmazsa ben de kız diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim

haftaya biz de öğreneceğiz inşallah ama vücudumun abuk sabuk şekli beni yanıltmazsa ben de kız diye düşünüyorum Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
Şmdiye kadar bi tahmin söylemedi mi doktorun :) benm 12. Haftada belliydi doktor kıza benziyor demişti :) amin bitanem hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.

Şmdiye kadar bi tahmin söylemedi mi doktorun :) benm 12. Haftada belliydi doktor kıza benziyor demişti :) amin bitanem hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
yok canım be bizim doktor çok ketum çıktı :)

merhaba bende 2 aylık hamileyim karnım görenleri şaşırtıyor ama bu kişiden kişiye değişiyor.her insanın vücudu bir degil ben hamile kalmadan önce biraz göbegim vardı şimdi bebegimde olunca dahada belirginleşti ve sert oldu

Kişiye göre değişir. Benim4 aylıkken belli olmaya başladı

Kızlar ben de iki aylık hamileyim ilk ayda belirgin bi şişlik ve sertlik vardı hatta çok şaşırdım ilk aydan öyle olmasına ama şu an küçüldü karnım düzleşecek nerdeyse bu normal mi neden bir anda indi anlamadım

Aynı şeyleri şuan bende yaşıyorum 10 haftalığım ve Dokunuyorum dokunuyorum hissetmiyorum hemen araştırmaya koyuldum işte sadece bendemi oldu diye karın gitti resmen gösteriyordum bakın diye ne güzel

Şuan bende 10 haftalığım karnım bugün indi birden şişlik gitti acaba gazmıydı bu zamana kadar diye düşünmedi değilim araştormaya koyuldum demek tek ben değilmişim :)) nasıl oldu karnın büyüdümü şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…