- 30 Temmuz 2016
- 892
- 472
- 103
- Konu Sahibi Sermin3694
-
benim de kalçam ce göğüslerim anlamsız bir şekilde büyüyor yani rahatsız edici şelikde sanki çocuk karnımda değil de başka yerlerdeBenim 12-13 haftalarında baya belliydi göbeğim ve şişti. Sonrasında birden kalçam, göğüslerim, yanlarım genişlemeye başladı. Ceket giyince göbeğim belli olmuyor dışarı doğru sivri görünmüyor ama tunikle falan baya belli :) Uzun boyluyum bide gören göbeğin olmasa hamile değilsin gibi diyorlar ama bana hiç öyle değil kalçalarım aldı başını gitti. Ha birde ceket giyince özellikle kaban yukarıdan sivrelmediği yukarı çıkmadığı için daha otobüse binince kimse anlamıyor ve yer vermiyor ben vermeyince de laf söylüyorlar çok sinir oluyormmmm :)
Aynen benimde öyle canım şuan :) sanki kalcamdabenim de kalçam ce göğüslerim anlamsız bir şekilde büyüyor yani rahatsız edici şelikde sanki çocuk karnımda değil de başka yerlerdeböyle oluna kız derler genelde sizinkinin cinsiyeti nedir acaba?
haftaya biz de öğreneceğiz inşallah ama vücudumun abuk sabuk şekli beni yanıltmazsa ben de kız diye düşünüyorumAynen benimde öyle canım şuan :) sanki kalcamda
Doğru diyorlar canım kızım geliyor nasipse :)
Şmdiye kadar bi tahmin söylemedi mi doktorun :) benm 12. Haftada belliydi doktor kıza benziyor demişti :) amin bitanem hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.haftaya biz de öğreneceğiz inşallah ama vücudumun abuk sabuk şekli beni yanıltmazsa ben de kız diye düşünüyorumAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin canım benim
yok canım be bizim doktor çok ketum çıktı :)Şmdiye kadar bi tahmin söylemedi mi doktorun :) benm 12. Haftada belliydi doktor kıza benziyor demişti :) amin bitanem hepimize sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.
Bizimki sağolsun benm soracağım soruları ben sormadan açıklıyor hem bayan çok çok rahat ettim inşallah böyle devam eder :)yok canım be bizim doktor çok ketum çıktı :)
inşallah canım benim sonuna kadar güzel geçsinBizimki sağolsun benm soracağım soruları ben sormadan açıklıyor hem bayan çok çok rahat ettim inşallah böyle devam eder :)
İnşallah canım :)inşallah canım benim sonuna kadar güzel geçsin
o kişiden kişiye değişiyor benim iç karın hiç yoktu baya zayıftım 10. haftada baya çıkmıştı15. Haftamizdayiz ama dışardan karnım hiç belli değil ilk gebeligim kaçıncı ayda dışardan belli oluyor ki
inşallah yarın öğreneceğiz canımseydosum cinsiyeti belli oldu mu ?
merhaba bende 2 aylık hamileyim karnım görenleri şaşırtıyor ama bu kişiden kişiye değişiyor.her insanın vücudu bir degil ben hamile kalmadan önce biraz göbegim vardı şimdi bebegimde olunca dahada belirginleşti ve sert oldubenim bi arkadasimin 2 aylik oldugunda tam 4 aylik gibiydi gorunce nasil bukadar sisti bu karinin die sok olmustuk hani desem zayifliktan onun belli oluyor alakasi yok ben ondan daha zayifim ve minyon tipliyim ona ragmen benim yok hatta dun doktora sordum millettin kocaman oluyor benden kucuk benim.nie buyumuyor acaba bi sikinti mi var die oda hayir normal dedi.bu arada gobek buyumuyor ama goguslerim ve popom durmadan buyuyor ince belli koca popolu bisey oldum komik gorunuyorum :))
Şuan bende 10 haftalığım karnım bugün indi birden şişlik gitti acaba gazmıydı bu zamana kadar diye düşünmedi değilim araştormaya koyuldum demek tek ben değilmişim :)) nasıl oldu karnın büyüdümü şuanKızlar ben de iki aylık hamileyim ilk ayda belirgin bi şişlik ve sertlik vardı hatta çok şaşırdım ilk aydan öyle olmasına ama şu an küçüldü karnım düzleşecek nerdeyse bu normal mi neden bir anda indi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?