hamilelik test günü ne zaman?

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
ya arkadaşlar transfer günümü saymazsam bugün ikinci gün ancak çok merak ediyorum...sürekli tuttu mu tutmadı mı diyorum?sizce evde yapılan testler yanıltır mısüprizzzzz yani yapsam da hangi gün yapmalıyım sizce?kaydirigubbakcemile4
kan testine kadar dayanamayıp evde yapan ve hamileliği gerçekleşenlerden bilgi almak isterimkaydirigubbakcemile5

kızlar ben henüz transferin 2.günündeyim....kasıklarım regl olacak gibi tatlı tatlı ağrıyo...nabız yüksekliğim var....başka da hiçbir belirti yok....:umursamaz:
ne olur bi bilgi verin tutma belirtileri ne olurkafamçokkarıştı
bi de hiç akıntım yok...lekelenme yok....:kedi:

kız bu ne acele dur bi bekle bir hafta falan geçsin sonra belirti aramaya başla sen şimdiden böyle yaparsan oooooo şaka bir yana inşallah bebeklerin seninledir bence bu belirtilere çok takılmamak lazım o zaman daha bi stres oluyor herkesin bünyeside aynı olmuyor herkesde değişebiliyor sen şimdi sadece rahatına bak bebeklerin hala seninle sadece bunu düşün belirtilerede fazla takılma

benim 9.günüm bugün sabah belirtiler kayboldu derken şimdi yüreğim agzımda adet sancılarım var korkuyorum.. idrar falanda yapmıcam testimi beklicem

ben senin yerinde olsaydım gider kanda baktırırdım:CüvCüv:

Ne yazıkki o cesaret bende yok anam

arkadaşım ben 9.gün kahverengi leke geldiği için kan tahlili yaptırmıştım korkup sonuç pozitifti ama maalesef dış gebelikmiş inş seninkiler tutunmuşlardır dr bize embiryoların 2gün dolaşıp sonra tutunduklarını söylemişti o yüzden stres yapma bol dua et canım:gitme:

arkadaşım ben 9.gün kahverengi leke geldiği için kan tahlili yaptırmıştım korkup sonuç pozitifti ama maalesef dış gebelikmiş inş seninkiler tutunmuşlardır dr bize embiryoların 2gün dolaşıp sonra tutunduklarını söylemişti o yüzden stres yapma bol dua et canım:gitme:

sağol canım ama çok korkuyorummafoldumben
inşallah tutunmuşturkaydirigubbakcemile5
sanırım ben de o aralar kan tahlili yaptırırım:emir_bebek:

özlemce inşallah sen de bebeğine kavuşursun balımmmmmmmmmmmmmmm

adam yapma canım ya................sabret canım ..................ınş senınle beraberler erken yaptırma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekle ınş sonu guzel olacakk

kaydirigubbakcemile2bence yarında dahil olmak üzere 10 tane test al eczaneden ve her sabah idrarınada bak böylece idrarda en erken ne zaman görünür bizde beraberce öğrenmiş oluruzzz:içelim:

kaydirigubbakcemile2bence yarında dahil olmak üzere 10 tane test al eczaneden ve her sabah idrarınada bak böylece idrarda en erken ne zaman görünür bizde beraberce öğrenmiş oluruzzz:içelim:

gözüktü gözükmedi diye hergün ayrı bi stres. bn nefret ediyorum o teslerden ve tek çizgi olayından. fobi geliştirdim. bekle daha iyi vereliniortak

gözüktü gözükmedi diye hergün ayrı bi stres. bn nefret ediyorum o teslerden ve tek çizgi olayından. fobi geliştirdim. bekle daha iyi vereliniortak

canım,arkadaş daha ikinci günden bu kadar test için sabırsızlanıp test günü soruyorsa ben daha ne diyeyim ona.(kaldı ki ben ilk denememde 4. gün kanda baktırmıştım oda ayrı bir konukafamçokkarıştıkafamçokkarıştı )sürekli gün boyu aklından hiç çıkaramıyorsa ki öyle görünüyor her sabah yapsında kurtulsun bu stresten benceyerimseniben

özlemce inşallah sen de bebeğine kavuşursun balımmmmmmmmmmmmmmm

saol canımm inş bi hafta sonra senin güzel haberlerini alırız bizim bebekler çok nazlı galiba kendini olumlu yada olumsuzada hazırla unutma canım belki hakkımızda hayırlısı böyledir ama inşşşşşşşş senin bebişler sıkı sıkı tutunmuşlardır....:1hug:a.s.

adam yapma canım ya................sabret canım ..................ınş senınle beraberler erken yaptırma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bekle ınş sonu guzel olacakk

elmuallimcim nasılsınŞeniz
inşallah ben de kavuşurum yavrularımaopuyorumnanaktan
aslında bi an aklıma düşüyorlar bir an hiç aklıma gelmiyozemuszemus
değişik bi duygukaydirigubbakcemile3
heyecanı bile güzel allahım nasip eder inşallahh:Saruboceq::enbuyukkk:

kız anam o kadar da değil:roflol:

ewet ben de bugüne kadar o alette hep tek çizgi gördüğüm için fobi gelişti bende de:1shok:
aleti görünce garip oluyom çizgi olsa da sanırım gözlerim çizgiyi görmezsırnaşık şey
eskiden hep tek çizgiydi ya alıp sallıyodum belki ikinci çizgi çıkar diyekaydirigubbakcemile3
ama hep tek çizgiyle kalakalırdım:jeyyar:
:enbuyukkk:

saol canımm inş bi hafta sonra senin güzel haberlerini alırız bizim bebekler çok nazlı galiba kendini olumlu yada olumsuzada hazırla unutma canım belki hakkımızda hayırlısı böyledir ama inşşşşşşşş senin bebişler sıkı sıkı tutunmuşlardır....:1hug:a.s.

sağol hayatım inşallahhh dua et lütfen.....opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

Back
X