Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım gunaydın...............ınş guzel gun yakındır canım
benım test gunumde 30 haziran ...sabırla bekliyorum ...
ben onuncu gün idrar testi yapmıştım. tek çizgi çıkmıştı ve moralim çok bozuldu. kan testine kadar kendimi çok üzdüm. ama şükürler olsunki kan testim pozitif çıktı. ve hiçbir hamilelik belirtisi de yaşamadım. kendimi üzdüğüm bana kaldı. acele etmeyin arkadaşlar.
mrb kızlar ben aranıza yeni katıldm bende hamile olmayı sizin gbi çk istyrm ve heray reglime 1 hafta kala sabırsızlanıp kan testi yaptırıorumm..üstüne hamile kalma die bişey warmış bukonuda bilgi sahibi olan warmı tam olarak nasl oluyo
merhaba bayanlar. ben de yeni katıldım foruma. aslında epeydir takip ediyordum ama üye olmamıştım. merak ettiğim bi kaç bişi var yardımcı olursanız sevinirim. normalde adetlerim çok düzenlidir. çocuk da düşündüğüm için dr ye gittim ve bi sürü test yaptırdım her şeyim normal çıktı. ama hala gebelik yok. bu ay adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. ama adetim 6 gün geçmesine rağmen hala olmuş diilim. sizce kan testinde çıkmamış olabilir mi. ümitlenmeli miyim![]()