Hamilelik testi 2.çizgi silik çıkması

Canım çok silik benim de böyle gibiydi şu an bende takip ediyorum benim de koyulaşıyor gibi inşallah senin de koyulaşır bebişlerimiz bizimledir 🙏🏼💌
Bugün de böyle çıktı bata 4-5 gün var...ama kaset test yaptım hayalet çizgi bile görünmedi

Eklentiler

• 314E3C4D-FA50-4FFD-B4E8-CED6F3802479.webp
    314E3C4D-FA50-4FFD-B4E8-CED6F3802479.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 337
Ay çok sevindim canım inşallah kelebeğin karnındadır 🙏🏼💌
Dün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesef 😞üstteki dün kandan önce yaptığım test. Alttaki bugün sabah yaptığım. Sanki bir tık koyulaşma var ama bilemiyorum...değer çok düşük. Bata 1-2 gün var sanırım. Bebiş vardır umarım 🙏🏻 Sen bir daha kan verdin mi artmış mı?

Eklentiler

• 87627B4D-A0D1-498D-9F3E-B861DC1E1941.webp
    87627B4D-A0D1-498D-9F3E-B861DC1E1941.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 533
Dün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesef 😞üstteki dün kandan önce yaptığım test. Alttaki bugün sabah yaptığım. Sanki bir tık koyulaşma var ama bilemiyorum...değer çok düşük. Bata 1-2 gün var sanırım. Bebiş vardır umarım 🙏🏻 Sen bir daha kan verdin mi artmış mı?
Düşük çıkmış canım kan değerin ama inşallah artar 🙏🏼 Ben bidaha kan vermedim bugün idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıkmadı bile bende korkuyorum 😢🥺

Yaptığın testin markası neydi? Ben sabah kaset yaptım yine pembe belirgin çıktı. Şimdi erken gebelik testi yapayım dedim kesin kızarık olur dye düşündüm ama hayalet çizgi bile çıkmadı...bence testler bozuk 😡
Değişik bi markanındı canım ama ben kan verdim bugün ve hcg 3 çıktı maalesef 🥺 kimsayal gebelik hep korktuğum şeydi başıma geldi hayırlısı böyleymiş yola devam edicez yılmak yok 🙏🏼😔

Back
X