• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testi 2.çizgi silik çıkması

Canım çok silik benim de böyle gibiydi şu an bende takip ediyorum benim de koyulaşıyor gibi inşallah senin de koyulaşır bebişlerimiz bizimledir 🙏🏼💌
Bugün de böyle çıktı bata 4-5 gün var...ama kaset test yaptım hayalet çizgi bile görünmedi

Eklentiler

• 314E3C4D-FA50-4FFD-B4E8-CED6F3802479.webp
    314E3C4D-FA50-4FFD-B4E8-CED6F3802479.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 329
Ay çok sevindim canım inşallah kelebeğin karnındadır 🙏🏼💌
Dün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesef 😞üstteki dün kandan önce yaptığım test. Alttaki bugün sabah yaptığım. Sanki bir tık koyulaşma var ama bilemiyorum...değer çok düşük. Bata 1-2 gün var sanırım. Bebiş vardır umarım 🙏🏻 Sen bir daha kan verdin mi artmış mı?

Eklentiler

• 87627B4D-A0D1-498D-9F3E-B861DC1E1941.webp
    87627B4D-A0D1-498D-9F3E-B861DC1E1941.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 523
Dün kan vermiştim bugün çıktı beta değerim 3 maalesef 😞üstteki dün kandan önce yaptığım test. Alttaki bugün sabah yaptığım. Sanki bir tık koyulaşma var ama bilemiyorum...değer çok düşük. Bata 1-2 gün var sanırım. Bebiş vardır umarım 🙏🏻 Sen bir daha kan verdin mi artmış mı?
Düşük çıkmış canım kan değerin ama inşallah artar 🙏🏼 Ben bidaha kan vermedim bugün idrar testi yaptığımda 2.çizgi çıkmadı bile bende korkuyorum 😢🥺

Yaptığın testin markası neydi? Ben sabah kaset yaptım yine pembe belirgin çıktı. Şimdi erken gebelik testi yapayım dedim kesin kızarık olur dye düşündüm ama hayalet çizgi bile çıkmadı...bence testler bozuk 😡
Değişik bi markanındı canım ama ben kan verdim bugün ve hcg 3 çıktı maalesef 🥺 kimsayal gebelik hep korktuğum şeydi başıma geldi hayırlısı böyleymiş yola devam edicez yılmak yok 🙏🏼😔

Back
X