Hamilelik testi 2

Cnt emk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
39
17
3
39
Arkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• _20170324_140301.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 497
Gebelik testi regl dönemi geçtikten sonra yapılmıyor muydu?

Regli zamaniniz gecmeden test yaparsaniz saglikli sonuc alamazsiniz ama

hamilesin canım benimde 3 gün önce böyle çıkmıştı kan ver net öğrenmiş olursun. hayırlı olsun.

Gebelik testi regl dönemi geçtikten sonra yapılmıyor muydu?
Yumurtlama günümden 12gün geçti
.Bende adet günü geçtikten sonra biliyorum ama dayanamadım yaptım.pazartesi doktora gidcem inşallah hamilelik vardır.

Canim belli ki daha yeni bir gebelik o yüzden silik. Hayırlı olsun yinede bi kan testi yaptır kesin sonuç

Cnm hamilesin galiba bide kan versene burda slik ciktigina gore kanda kesin cikar

hemen kan tahlili yaptırın kesin hamilesiniz bende de bole cıkmıstı :) hayırlı olsn smdıdeen :)

Bu 2. çizgi hemen testi yapar yapmaz mı oluştu? Bildiğim kadarıyla ilk 5 dakikadan sonra oluşan ikinci çizgileri dikkate almayın diye yazıyor testlerde. Benim geçen ay 1 hafta gecikmem oldu, sırf bu testlerin güvenilir olmadığını duyduğumdan sabrettim, 3 gün geciktikten sonra kan testi yaptırdım ama malesef negatif çıktı siz de biraz sabredip gün geçince testi yapın umarım pozitif çıkar. Yoksa insan her ay her ay test yapmaktan ruh sağlığını bozar, çok kafaya takmamak gerekiyor.

Cnm inşallah allah sanada nasip eder.testi sabah yaptım ve 5 dk içindr silik çizgi oluştu daha sonra daha net oldu.resmini çekmiştim.inşallah vardır dua ediyorum bende allah isteyen herkese versin.

çizginin belirginleşmesini mi bekliyorsun sen tatlım benim de inanılmaz silikti. 1 hafta sora hala aynı şekilde silik ama kan testi çok belirgindi.. yani sen hamilesin inanmazsan git bi kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…