Yok cnm geçen ay ve bu ay folk asit kullandım ve yumurtalama günlerinde daha çok olduk.ama 6aydır bekliyordum olmayınca cnm sıkılıyordu bu ay hiç beklemiyordum böyle birşey net değil ama şaşırdım bir anda karar verdim test yapmaya. ama pazartesi doktor randevum da vardı gidip kont olayım neden olmuyor diye düşünüyordum.allahım böyle nasip etti demekki inşallah bebiş vardır.silik de olsa gebelik var sayiliyor
catlatma ignesi falan kullanmadiniz degilmi ?
catlatma ignesi olsaydin belki etkisi gecmemistir diyecektim ama bu sekilde muhtelen 3 haftalik falan hamilesiniz insallah.Yok cnm geçen ay ve bu ay folk asit kullandım ve yumurtalama günlerinde daha çok olduk.ama 6aydır bekliyordum olmayınca cnm sıkılıyordu bu ay hiç beklemiyordum böyle birşey net değil ama şaşırdım bir anda karar verdim test yapmaya. ama pazartesi doktor randevum da vardı gidip kont olayım neden olmuyor diye düşünüyordum.allahım böyle nasip etti demekki inşallah bebiş vardır.
Amin cnm sağol allah razı olsuncatlatma ignesi olsaydin belki etkisi gecmemistir diyecektim ama bu sekilde muhtelen 3 haftalik falan hamilesiniz insallah.
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin
Canm hamilesin hayirli olsun...Arkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun kardeşimBende adetime 3 gün kala test yaptığımda böyle silik çıkmıştı.hamile olmasaydın o çizgi hiç çıkmazdı zaten.3 haftalık civarı hamileliğin.3 hafta sonra yani 6 haftalık hamile olduğunda doktor kalp atışlarını görmek için çağırır seni.şuan çok küçük ultrasonda görünmez. 2 hafta sonra keseyi görebilir anca.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayırlı olsun
Hadi gozun aydin cnm hayirli olsunKızlar bebiş geliyor pozitif ve değerim 98
Allah razı olsun cnm sağolHadi gozun aydin cnm hayirli olsun
Tatlım geç gördüm gözün aydin bu bariz bebis hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahArkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadasim hayirlisi olsun hamilesin bence cunku aynen benim de boyle olmustu :)Arkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?