Hamilelik testi 2

Benim de sali gunu silik cizgiydi. Carsamba kan verdim 277 çıktı. Düşük bi deger oldugu icin cuma tekrar kan ver dediler. Bugun yine verdim sonucu bekliyorum

silik de olsa gebelik var sayiliyor
catlatma ignesi falan kullanmadiniz degilmi ?
Yok cnm geçen ay ve bu ay folk asit kullandım ve yumurtalama günlerinde daha çok olduk.ama 6aydır bekliyordum olmayınca cnm sıkılıyordu bu ay hiç beklemiyordum böyle birşey net değil ama şaşırdım bir anda karar verdim test yapmaya. ama pazartesi doktor randevum da vardı gidip kont olayım neden olmuyor diye düşünüyordum.allahım böyle nasip etti demekki inşallah bebiş vardır.

Allaha yöneldikten sonra ne istediğin varsa veriyo ama zamanı bekliyoruz.o en iyisini bilendir.çok şükür.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. unutmayalım bir mümin kardeşine dua ederse bir başkasına bize eder.dualarımız kabul olsun cuma yüzü hürmetine.

catlatma ignesi olsaydin belki etkisi gecmemistir diyecektim ama bu sekilde muhtelen 3 haftalik falan hamilesiniz insallah.
allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin

valla bu testlerin yanılma payı var diyolar da ben daha yanılanını görmedim şahsen.
gebesiniz, hayırlı olsun.

Canm hamilesin hayirli olsun...

Bende adetime 3 gün kala test yaptığımda böyle silik çıkmıştı.hamile olmasaydın o çizgi hiç çıkmazdı zaten.3 haftalık civarı hamileliğin.3 hafta sonra yani 6 haftalık hamile olduğunda doktor kalp atışlarını görmek için çağırır seni.şuan çok küçük ultrasonda görünmez. 2 hafta sonra keseyi görebilir anca.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.hayırlı olsun

Allah razı olsun kardeşim

Tatlım geç gördüm gözün aydin bu bariz bebis hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah

Valla ben bu sitede erken döllenme ile gebeliğini 1 hafta önceden ogrenenleri okudum o yüzden sasirmadim bence bebeğin kız olacak kız testte erken cikiyomus gerçi sağlıklı olsun da çok sevindim yaaa

Merhaba arkadasim hayirlisi olsun hamilesin bence cunku aynen benim de boyle olmustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…