Hamilelik testi 2

Cnm inşallah allah sanada nasip eder.testi sabah yaptım ve 5 dk içindr silik çizgi oluştu daha sonra daha net oldu.resmini çekmiştim.inşallah vardır dua ediyorum bende allah isteyen herkese versin.
Hamilesin :) ve çok güzel bi duygu ilk 3 ay geçtikten sonra asıl mutluluk o zaman başlıyor sağlıcakla gelir inşallah

Benim bi arkadaşın 10 dkk sonra çizgi çıktı,oda o yüzden dikkate almamıştı,ama hamileymiş :)

İnşallah vardır dua ediyorum.karın kaslarım çekiliyor s an ki ara sıra. Baş ağrısı gelip gidiyor. o kadar çok rüya görüyorum ki anlatamam. sizinle burda paylaşmak istedim yorumlarınızla içimi rahatlatınız. Pazartesi gidip yaptırcam.ve sizlerle paylaşmak istiyorum herkese hayırlı cumalar. Allah gönlünüze göre versin

Cnm inşallah allah sanada nasip eder.testi sabah yaptım ve 5 dk içindr silik çizgi oluştu daha sonra daha net oldu.resmini çekmiştim.inşallah vardır dua ediyorum bende allah isteyen herkese versin.
Amin inşallah isteyen herkese aratmadan versin Allahım. Eğer 5 dk içinde ikincisi silik çıktıysa bence hamile olma ihtimaliniz çok yüksek. çünkü benim bugüne dek yaptığım testlerde direkt tek çizgi kalmıştı ve sonrasında silik de olsa hiç çizgi belirmedi. pazartesi kan testi yapmanız daha sağlıklı olur, beta hcg rakamı ve kan değerlerinizi de öğrenmiş olursunuz, hamilelikte bunlar da önemli çünkü.

hamilesin cok asikar ikinci cizgi belli olmus.ama kan testi icin adetinin gecmesini bekle.kimseyle paylasma bence hele bir adetin gecsin iyice emin ol.bol bol dinlen agir kaldirma gebeligin en hassas zamanlari cok dikkat et.saglikla gelsin insallah

Bende 6 gun once boyle cikmisti. 2 gun sonra tekrar yapinca daha koyuydu. Kan testi yaptirmadim geciktikten sonra doktora gitmisdim 5 haftalik hamileymisim. Bence sizde hamilesiniz. Hayirlisi olsun

hamilesin cok asikar ikinci cizgi belli olmus.ama kan testi icin adetinin gecmesini bekle.kimseyle paylasma bence hele bir adetin gecsin iyice emin ol.bol bol dinlen agir kaldirma gebeligin en hassas zamanlari cok dikkat et.saglikla gelsin insallah
Allah razı olsun kardeşim

çok silik bile olsa çizgi varsa hamilesin..ben kızımda oh be hamile değilmişim diye testi kenara attım meğer çok silik bir çizgi varmış test pozitifmiş ..yani okadar silikti bende

Ben de adete 3 gün kala evde yaptım, böyle çıkmıştı. Ertesi gün de kanda baktırdım hcg 800 çıkmıştı...

Adetten önce de belli oluyor yani, illa gecikmeye gerek yok...

Hayirli olsun bende boyle ogrenmistim:) hemen git kan ver hayirli haberlerinide bekliyoruz:)

Erken gebelik testleri var adet gecikmeden yaptırılanlar, ama yine de kan testi diyorsan pazartesiyi bekle.

silik de olsa gebelik var sayiliyor
catlatma ignesi falan kullanmadiniz degilmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…