- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
Hamilesin :) ve çok güzel bi duygu ilk 3 ay geçtikten sonra asıl mutluluk o zaman başlıyorCnm inşallah allah sanada nasip eder.testi sabah yaptım ve 5 dk içindr silik çizgi oluştu daha sonra daha net oldu.resmini çekmiştim.inşallah vardır dua ediyorum bende allah isteyen herkese versin.
Amin şu mübarek günde allah sanada nasip etsin inşallahmaşallah canım hayırlı olsun hamilesin
banada dua et
Amin inşallah isteyen herkese aratmadan versin Allahım. Eğer 5 dk içinde ikincisi silik çıktıysa bence hamile olma ihtimaliniz çok yüksek. çünkü benim bugüne dek yaptığım testlerde direkt tek çizgi kalmıştı ve sonrasında silik de olsa hiç çizgi belirmedi. pazartesi kan testi yapmanız daha sağlıklı olur, beta hcg rakamı ve kan değerlerinizi de öğrenmiş olursunuz, hamilelikte bunlar da önemli çünkü.Cnm inşallah allah sanada nasip eder.testi sabah yaptım ve 5 dk içindr silik çizgi oluştu daha sonra daha net oldu.resmini çekmiştim.inşallah vardır dua ediyorum bende allah isteyen herkese versin.
hamilesin cok asikar ikinci cizgi belli olmus.ama kan testi icin adetinin gecmesini bekle.kimseyle paylasma bence hele bir adetin gecsin iyice emin ol.bol bol dinlen agir kaldirma gebeligin en hassas zamanlari cok dikkat et.saglikla gelsin insallahArkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
Allah razı olsun kardeşimhamilesin cok asikar ikinci cizgi belli olmus.ama kan testi icin adetinin gecmesini bekle.kimseyle paylasma bence hele bir adetin gecsin iyice emin ol.bol bol dinlen agir kaldirma gebeligin en hassas zamanlari cok dikkat et.saglikla gelsin insallah
Tşk ediyorum allah razı olsunBende 6 gun once boyle cikmisti. 2 gun sonra tekrar yapinca daha koyuydu. Kan testi yaptirmadim geciktikten sonra doktora gitmisdim 5 haftalik hamileymisim. Bence sizde hamilesiniz. Hayirlisi olsun
çok silik bile olsa çizgi varsa hamilesin..ben kızımda oh be hamile değilmişim diye testi kenara attım meğer çok silik bir çizgi varmış test pozitifmiş ..yani okadar silikti bendeArkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
Amin kardeş allah razı olsun.dualarınızı eksik etmeyin.öğrenir öğrenmez paylaşırım.:)))Hayirli olsun bende boyle ogrenmistim:) hemen git kan ver hayirli haberlerinide bekliyoruz:)
Erken gebelik testleri var adet gecikmeden yaptırılanlar, ama yine de kan testi diyorsan pazartesiyi bekle.Arkadaşlar dün evde test yapmıştım silik çıktı sabah dayanamadım kalkıp tekrar test yaptım ve silik çıktı yine . adetime 3gün kaldı kan testi yaptırsammı yoksa beklesem mi. hamilelik varmı acaba. resim attım üsteki dün yaptıgım alttaki sabah yaptığım.yorumlarınızı bekliyorum.
Çok teşekkür ederim inşallahBüyük ihtimalle hamilesiniz.
Gözünüz aydın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?