Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamilelik testi adetten kaç gün önce yapılabilir illaki adetin geçmesimi gerekiyor
Yani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var
Yani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var
Benimde adete 5 gün var , 5 tl lik olandan yaptım ilk 1 dk hayalet çizgi oldu ve kayboldu. Şimdi 2. Çizgi resmen yok. 25 tl lik olan erken gebelik testi,yani adete 5 gün kala yapılıyor isterseniz yapın
Yapamadım çünkü elimde test kalmadı böle hayalet gibi bişyler çıktı gibi olayazdı var gibi gibi yazanlara çok gülüyordum başıma geldi iyi oldu bana :) :) :) Adete 2 gün kala yaparım ama böyle de bi garip oldım şuan olmayan hayaleti bile yüzümü güldürdü :)