Gebeliğe Hazırlık Hamilelik testi adetten kaç gün önce yapılabilir illaki adetin geçmesimi gerekiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten hemen sonra dollenme olduysa erken gebelik testinde çıkabilir ama en garantisi adete 2 3 gun kala yapmak ben 3 gun kala ogrendim .

Yani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var

Yani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var
Benimde adete 5 gün var , 5 tl lik olandan yaptım ilk 1 dk hayalet çizgi oldu ve kayboldu. Şimdi 2. Çizgi resmen yok. 25 tl lik olan erken gebelik testi,yani adete 5 gün kala yapılıyor isterseniz yapın

Pardon zaten elimde 25 likten yok demişsiniz, 5 gün kala normal gebelik testinde çıkan bayanlar var ama erken döllenmese çıkıyor

düşük yaptım ve o gebeliğimde adete bir hafta kala
şimdiki gebeliğimde ise 2 gün kala testimde ikinci çizgi çıktı
döllenme zamanına bağlı bence

Anladım sizin yani ilk silik oldu sonra tamamı kayboldu peki bidaha yaptınız mı yani hamilemisiniz
Yapamadım çünkü elimde test kalmadı böle hayalet gibi bişyler çıktı gibi olayazdı var gibi gibi yazanlara çok gülüyordum başıma geldi iyi oldu bana :) :) :) Adete 2 gün kala yaparım ama böyle de bi garip oldım şuan olmayan hayaleti bile yüzümü güldürdü :)

Düşük için üzüldüm geçmiş olsun. Sanırım ben adet günümü beklicem yani cumartesi günü olmazsam yaparım yani inşallah hayırlısı çıkar

Back
X