- 8 Ocak 2018
- 6
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Gemzuli_cino
Hamilelik testleri en erken ne zaman çıkarır yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde adete 5 gün var , 5 tl lik olandan yaptım ilk 1 dk hayalet çizgi oldu ve kayboldu. Şimdi 2. Çizgi resmen yok. 25 tl lik olan erken gebelik testi,yani adete 5 gün kala yapılıyor isterseniz yapınYani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var
Pardon zaten elimde 25 likten yok demişsiniz, 5 gün kala normal gebelik testinde çıkan bayanlar var ama erken döllenmese çıkıyorYani bu normal 5 TL'lik testlerdemi çıkmıştı sizin yoksa bu 25 TL'ye hemen çıkartan testlerdemi yani şuan benim aldığım 5 TL'lik bi test ve adetime 5 gün var
Yapamadım çünkü elimde test kalmadı böle hayalet gibi bişyler çıktı gibi olayazdı var gibi gibi yazanlara çok gülüyordum başıma geldi iyi oldu bana :) :) :) Adete 2 gün kala yaparım ama böyle de bi garip oldım şuan olmayan hayaleti bile yüzümü güldürdü :)Anladım sizin yani ilk silik oldu sonra tamamı kayboldu peki bidaha yaptınız mı yani hamilemisiniz