Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Kasıklarım ve belim feci ağrıyo sadece bu belirtiler var ama ümitlenmekte istemiyorum
Benimde sadece aşırı şekilde bel ağrım var kopacak sanki belim normalde adetime 1 hafta kala goguslerim siser acimaya başlar ama goguslerim de hiç bisey yok suan ne şişlik ne bir acı sadece bel ağrısı ara sıra da kasiklarda batma inşallah bu ay tutmuştur ya çok istiyorum artik

Haklısın gerçekten de öyle bu stressiz günlerin tadını çıkar

Gerçekten insanin regle 1 hafta kala psikolojisi cok degisik oluuyo herseyi hamilelige yoruyoruz...
Bir nevi regl olunca rahatlama geliyo beynim dinleniyor ne zorlu surec allah allah ya

Gerçekten insanin regle 1 hafta kala psikolojisi cok degisik oluuyo herseyi hamilelige yoruyoruz...
Bir nevi regl olunca rahatlama geliyo beynim dinleniyor ne zorlu surec allah allah ya
Evet ya adetime kaldı 4 gün ben deli gibi gecenin bu saatinde sitede dolaniyorum baksana nerde ne belirtisi görsem kendime yoruyorum sanirsam kafayı yedim

Ben geçen sene kürtaj oldum bebek gelişmedi kalp atışları yoktu 9haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım 4 aydır yeniden uğraşıyorum ama hala olmadı bu ayda olmazsa hormon testi yaptirayimn diyorum

Çok geçmiş olsun
Bu belirtiler çok yanıltıcı..
Hamile kalanların cogu belirti hissetmediklerini soyluyorlar ki bende de oyle olmuştu.
Belirti aradigimiz icin belirti oluyor psikolojik oldugunu dusunuyorum.

Çok zor donemler gercekten. Ben oluruna biraktim şimdi uzulmuyorum en azindan.
Ama hala beynim bana oyun oynuyor.

Ben 3 ayda bir hormon baktiriyorum.
Sende aksatmadan tahlillerini yaptir bence..

Benim arkadasimin 1 sene bebegi olmadi megerse sut hormonu yuksek diye yumurtlama olmuyormuş. Klomen kullandi hamile kaldi

bende ilk hamileliğimde hiç belirti farketmemiştim yada o zaman bu kadar çok istemidğim için farketmedim bilmiyorum bi yandan biraz daha bekliyim oluruna bırakayım diyorum galiba ben zor hamile kalıyorum ilk hamilelikte de korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kalmıştım tabi o zaman böyle stres yoktu bu kadar istekte yoktu olursa olur diyodum ama şimdi farklı 3 sene oldu evleneli kürtajın üstünden 1 sene geçti herkes müjdeli haber bekliyo artık

Bende de olmamışti 19 gun reglim gecikmişti ogrendigimde 6 haftalik olmuştu.

Hic beklemiyordum. Idrar testleride negatifti silik bile yoktu düsün yani.

Allah kismet etmedi belkide istemedigim icindi.
Ama sonra istedim gercekten cok istedim 2 sene oldu hala olmadi.
Bir yandan eşime kiziyorum beni cok heveslendirdi o cok istiyor diye istedim belki. Bebek severken gozleri doluyor.

Kaynım evlenecek bu sene. Eltim hamile kalirsa hiç dusunemiyorum kendimi kiskanclik asla degil allah her isteyene versin. Ama 2 senedir istedigin ilk torunu vermek istedigin her ay acaba olursa haberini nasil versem diye hayal ettigin şeyi senin hayalini bir baskasi yapicak. Bilmiyorm dayanabilirmiyim allah biliyo goruyo allah gonlume gore versin...

amin inşallah benimde görümcem hamile ikiciye hergün beraberiz karnı artık çok net belli olmaya başladı kıskanmıyorum asla çok severim kendisini görümcem değil kardeşim sırdaşım gibidir rabbim inşallah saglıkla kucagına almayı nasip eder ama işte insan görünce imrenmiyoda değil hani bide hamile kalmayı bu kadar çok isteyince insanın içi burkuluyo

Benim tüm çevrem hamile dolu desem yeridir. Doguran ikinci cocuga hamile olan, ikinciyi doguran, cocugu yurumeye konusmaya baslayan.
Gercekten kiskanclik asla yok ama ister istemez kiskandigimi nazar degecegimi dusunurlermi acaba diye gorusemiyorm bile onlarla.
Nezaketen bebiş nasil desem hemen allah sanada nasiip etsin diyor dilim tutuluyor o derece de.

Kısmet degilmiş dicem ama olmuyor. Bu ay yakı denemeyi dusunuyorum. Yada gelecek ay. Ama denicem sende denesene.

Kızlar inşallah Rabbim bu ramazan ayı yüzü suyu hürmetine hakkımız da hangisi hayırlıysa onu nasip etsin hamile kalmış olsak ta ya da olmasak ta hayırlısı buymuş diyip üzülmeyelim olur mu vardır bunda da bir hayır deyip geçelim

ben bu ay süt maydanoz buharı denedim bilmiyorum ne derece faydası oldu

amin canım insallah kandil gecesinde bol bol dua etim kendim ve bebek isteyen tüm herkes için rabbim insallah tez zamanda bizede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…