Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Çok hayirli bir ay buna çok inaniyorum...
Allah dualarimizi kabul etsin.

O iltihap icin degilmiydi ???
Bende yaptim bir işe yaramamışti..
evet ben daha önce bi çok kez enfeksiyon durumları falan yasamıstım belki ondan kaynaklanıyodur diye bi deniyim dedim ama bilemiyorum kayınvalidemde çok ısrar etmişti daha önceden onun bi arkadasının çocugu olmuomuş süt buharında durmus durdugu ay hamile kalmıs falan filan bende bi denedim bakalım

O kadar cok duydum ki falanca şnu yapmişta ilk aynda hamile kalmiş falan...
Inslahhh tatlim allah isteyen herkese versin.
Hayirlisi

Sağlık probleminiz yoksa çok sorun etmeyin biliyorum zor bir durum ama en azından ümidiniz var. Benim de kızım 2 buçuk yaşında 2. Bebeği aslında yapıp yapmamakta kararsızdık ama eşim birden yapalım çok düşündüm istiyorum gerçekten dedi bende hiç ovulasyon tarihime filan bakmamıştım birlikte olduktan sonra baktım o döllenme dönemine denk gelmiş ikimizde gün geçtikçe daha çok heyecanlanıyoruz nedense

O kadar cok duydum ki falanca şnu yapmişta ilk aynda hamile kalmiş falan...
Inslahhh tatlim allah isteyen herkese versin.
Hayirlisi
aynen öyle yaa daha bu aksam arkadaslarım vardı hemen hamilelik konusunu acıyolar yapsana artık ne bekliyosun yok ayaklarını havaya dik yok kalkma offff bunalttılar iyice zaten kendi stresim kendime yetiyo hayır anlamıyorum ki ilkinde nasıl kaldım o zman ne yumurtlama günümü takip ettim ne ilişkiden sonra yattım nede ayaklarımı havaya diktim hiç bişey yapmadım bide çalışıyodum çok yorgun oluyodum ilişkiden sonra hemen banyo yapsamda uyusam diye bakıyodum ama o zaman olmuştu bu tür şeyler boş aslında ben biliyorum yaa daha zamanı var rabbim en hayırlısını en hayırlı zamanda vericek insallah hepimizee

Öyle konuşanlara henüz düşünmüyorum de kimseye yapmak istediğini söyleme belkide ondan olmuyo belki batıl diceksiniz biliyorum ama eğer hayatında birşeyi çok istiyorsan ve bunu herkes biliyorsa o istediğiniz şey bir türlü olmuyor kızlar ben buna inanıyorum çünkü hayatım boyunca hep gördüm bunu olana kadar söylemeyin hatta 3 4 aylık olana kadar kimse bilmesin çünkü kimin ne düşündüğünü bilemiyoruz malesef

doğru söylüyosun ilk hamilelğimde daha 5 haftalıkken herkse söylemiştim mutluluktan bide ilk heyecan ama rabbim nasip ederde tekrardan hamile kalabilirsem kalp atışlarını duyana kadar anneme babama bile söylemeyi düşünmüyorum yani

Benimde esimin 5 dklik dikkatsizliginden olmuştu. O istiyordu ama ben istemiyordum.
Bizimki boşalmiş soylemiyo birseyler falan sormuştu. Oyle kaldi 5-10 dk sonra kalkinca ne yaptin sen dedim ya yanlislikla oldu dddi. 1 hafta kendimi yedim insallah hamile degilimdir diye. Sonrasi malum

Ilk 1 sene kimseye soylemedik bunallttilar. Simdi birkac kisi haric biliyolar. Ve daha az kafa utuluyolar.

Ilk 1 sene kimseye soylemedik bunallttilar. Simdi birkac kisi haric biliyolar. Ve daha az kafa utuluyolar.
benim adetime 4 gün var bu ayda olmazsa hrmon testi yaptırcam peki bana başa bir tedavi uygulanırmı acaba merak ediyorum yada önce hormonlar sonra olmazsa yumurta takibi falan böyle yavas yavas mı ilerler yaa hastaneye gitmekten nefret ediyorum orda beklerken acayip stres oluyorum en basitinden bi kan bile versem sanki kötü bişey çıkacakmış olumsuz bişey söyliceklermiş gibi aşırı strs oluyorm

Valla bende söylemeyi düşünmüyorum burdan birbirimize söyleyerek rahatlarız en azından böyle bir platform olduğu için şanslıyız

aslında hiç ovulasyona falan bakmadan her adet bitiminden sonra her ilişkiye korunmadan giricez çünkü ovulasyon filan hesaplamadığımızda bu streste olmuyo bizede sürpriz olur

Hormon isterlr ve ultrasondan bakarlar..

Ben hsg cektirmistim onuda yapabiliyorlar..

Klomen veriyolar.
Ya da bikac ay yumurta takibinden sonrada verebiliyorlar.
Malesef ben farkli bir tedaviyle karsilasamadim daha

Bence stres yaptığın için olmuyo işte hamile kadınlara bile doktor stresten uzak durun diyor bebeği etkiler diye bu kadar sıkmayın kendinizi hem stresli dönemlerimiz bazen adet tarihlerimizi bile etkilemiyor mu o dönemlerde ya erken adet oluyoruz yada geç. Ya uzun sürüyor yada kısa bence stres insanların farkedemegi bi hastalık türü herşeyimizi etkiliyor

aslında hiç ovulasyona falan bakmadan her adet bitiminden sonra her ilişkiye korunmadan giricez çünkü ovulasyon filan hesaplamadığımızda bu streste olmuyo bizede sürpriz olur

Cnm zaten 3 aydir oyle yapiyorum. Benim yumurtalamam 9-10 gun oluyo. Oda adet bitiminden sonra 5. Gun illaki defalarca kez tutturmuşuzdur o gunu. Ama olmuyor hatta yumurtlama gunu diyede degil normal iliskiye giriyoruz.
Yine olmuyo yine olmuyo.
Doktorlar klomen verdiler dengemi bozdular resmen. Saat gibi işleyen yumurtlamin dengesi degisti.
En son doktor femara vermisti kullanmadim.
Eşim kiziyor o kadar para verdk acip yuzune bakmadin diye. Allah biliyor icimden gelmiyo gercekten..

ultrasona alttan mı bakılıyo

Hayir karindan rutin canim.
Ben hic alttan baktirmadim 2 senede herseyi yaptilar ama bi alttan bakmadilar.
Kuzenime baktilar gecen ay enfeksiyon var demis doktor.
Aslinda baktirmak mantiklida adama gidip alttan bak bana mi dicez :)

Hayir karindan rutin canim.
Ben hic alttan baktirmadim 2 senede herseyi yaptilar ama bi alttan bakmadilar.
Kuzenime baktilar gecen ay enfeksiyon var demis doktor.
Aslinda baktirmak mantiklida adama gidip alttan bak bana mi dicez :)
demi ya valla biz kadınalrın işi cok zor altımız ayrı dert üstümüz ayrı

İçine sinmiyorsa içme cnm boşverin parayı senin sağlığından daha mı önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…