Sevdazede Allah De Ötesini Bırak ... Kayıtlı Üye 3 Haziran 2016 1.301 1.021 48 15 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bbgiimmm #1.481 bbgiimmm .!.: Bende eylül ayında hamile kaldım :) 10+5 günlük olduk cnm darısı başına :)) Genişletmek için tıkla... Ayy maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canim
bbgiimmm .!.: Bende eylül ayında hamile kaldım :) 10+5 günlük olduk cnm darısı başına :)) Genişletmek için tıkla... Ayy maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canim
bbgiimmm Kızım abla oluyor :) Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 527 271 53 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bbgiimmm #1.482 Sevdazede .!.: Ayy maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canim Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun cnm inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder :)) batlarımız da aynıydı seninle :))
Sevdazede .!.: Ayy maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canim Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun cnm inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder :)) batlarımız da aynıydı seninle :))
Sevdazede Allah De Ötesini Bırak ... Kayıtlı Üye 3 Haziran 2016 1.301 1.021 48 17 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bbgiimmm #1.483 bbgiimmm .!.: Allah razı olsun cnm inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder :)) batlarımız da aynıydı seninle :)) Genişletmek için tıkla... Amin canım benim inşallah aynen öyleydi :)
bbgiimmm .!.: Allah razı olsun cnm inşallah rabbim tez zamanda hayırlı bir şekilde sana da nasip eder :)) batlarımız da aynıydı seninle :)) Genişletmek için tıkla... Amin canım benim inşallah aynen öyleydi :)
bbgiimmm Kızım abla oluyor :) Kayıtlı Üye 19 Kasım 2014 527 271 53 18 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bbgiimmm #1.484 Sevdazede .!.: Amin canım benim inşallah aynen öyleydi :) Genişletmek için tıkla...