- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Bayram bitimine kadar olmassam yapicm cnm pek umitlu degilim ilk aydan ama allah buyuk icimi gene bi heyecan kapladiİnşallah tez zamanda Rabbim yüzünü güldürür bi test yapmanı öneririm 2 gün daha bekle
İnsallh cnm arayi fazla acmak istemedim cunku olmazsa die korkmuyo degilim oglum hiperaktif bi cocuk olmasina ragmen istiyorum ikinciyi sen ne zmndir dusunuyosunİnşallah beklemezsin canım ya bende öyle düşünüyorum olsun hayırlısıyla normal olursa bekletmem daha da korunmam diyorum
2 yıllık evliyim mayıstan beri düşünüyoruz inşallah fazla beklemem hemen olcak sananlardanımİnsallh cnm arayi fazla acmak istemedim cunku olmazsa die korkmuyo degilim oglum hiperaktif bi cocuk olmasina ragmen istiyorum ikinciyi sen ne zmndir dusunuyosun
Aleyküm selam canım hoşgeldin hayırlısı olsun inşallahSelamlar..
Gecen ay aldıgım testi deneyemeden kırmızıları görmüştüm bakalım sabırsızlıkla bu ayı bekliyorum
Slm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh
Ben hala olmadım sende durumlar ne canımBatı bugün olan hatunlar ne durumdasınız var mı bir gelişme : )
Hosbuldum cnm insallh pkom oldugu icin zorlu oluck gibi geliyo gene hmn olmaz diye dusunuyorumAleyküm selam canım sende hoşgeldin bikaç gün sonra olmazsan test yap inşallah vardır bebiş :)
Ben adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara ağrı vuruyo ama dünden beride hamileymişim gibi hissediyorum garip bişey neyse dayanamadım test aldım şimdi eve geçince yapıcam varsa çıkar zaten :)Ben hala olmadım sende durumlar ne canım
Biraz bekle hemen çıkmayabilir canımBen adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara ağrı vuruyo ama dünden beride hamileymişim gibi hissediyorum garip bişey neyse dayanamadım test aldım şimdi eve geçince yapıcam varsa çıkar zaten :)
Test almamı bekliyomuş gibi yapmadan 10 dk önce geldi kırmızıBiraz bekle hemen çıkmayabilir canım
Bana da öyle olmustu ya hayırlısı olsun bir daha ki aya inşallahTest almamı bekliyomuş gibi yapmadan 10 dk önce geldi kırmızı
Hayırlısı olsun canım kaç günde bi oluyordun senTest almamı bekliyomuş gibi yapmadan 10 dk önce geldi kırmızı
Amin canım inşallah valla 26,29,30 değişiyo bu ay ovulasyon testini denicem 3. Ay oldu bakalım hayırlısıHayırlısı olsun canım kaç günde bi oluyordun sen
Amin canım inşallahBana da öyle olmustu ya hayırlısı olsun bir daha ki aya inşallah
Bende bugün oldum canım hayırlısı artık bi dahaki aya ☺Amin canım inşallah valla 26,29,30 değişiyo bu ay ovulasyon testini denicem 3. Ay oldu bakalım hayırlısı
Aynen canım hayırlısı olsun planlayınca olmuyo sanırım ansızın süpriz yapacaklar bize :)Bende bugün oldum canım hayırlısı artık bi dahaki aya ☺
Aynen öyle daha artık konuşmıcam kafayada takmucam öle daha iyiAynen canım hayırlısı olsun planlayınca olmuyo sanırım ansızın süpriz yapacaklar bize :)
Can'ım benim testim çift çizgi çıktı silik ama görünüyor kan testim megatif çıktı bende bıraktım artık böyle kafaya tak tak baktım olmuyor!Amin canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?