Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

İnşallah beklemezsin canım ya bende öyle düşünüyorum olsun hayırlısıyla normal olursa bekletmem daha da korunmam diyorum
İnsallh cnm arayi fazla acmak istemedim cunku olmazsa die korkmuyo degilim oglum hiperaktif bi cocuk olmasina ragmen istiyorum ikinciyi sen ne zmndir dusunuyosun

Slm kizlar ben de bu ay yeniden calismalara basladim adetim iki gun gecikti ama iki uc aydir gecikiyo hep o yuzden stres yapmiyorum pkoluyum bu arada 19 aylik bi oglum var bir senede sonra zorla hamile kaldim bunda fazla beklemem insallh

Aleyküm selam canım sende hoşgeldin bikaç gün sonra olmazsan test yap inşallah vardır bebiş :)

Batı bugün olan hatunlar ne durumdasınız var mı bir gelişme : )

Hiç bir belirtim yok ama son bir haftadır ilişki sırasında sağ kasıgıma agrı saplanıyor gibi oluyor daha önce hiç böyle olmuyordu

Ben hala olmadım sende durumlar ne canım
Ben adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara ağrı vuruyo ama dünden beride hamileymişim gibi hissediyorum garip bişey neyse dayanamadım test aldım şimdi eve geçince yapıcam varsa çıkar zaten :)

Ben adet olacakmışım gibi hissediyorum ara ara ağrı vuruyo ama dünden beride hamileymişim gibi hissediyorum garip bişey neyse dayanamadım test aldım şimdi eve geçince yapıcam varsa çıkar zaten :)
Biraz bekle hemen çıkmayabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…