Hamilelik testi için sabırsızlananlar buraya

Evet canım inanıyorum bundan sonra yok yumurtlamaymış falan takip etmicem rabbim ve zaman nasip ederse o zaman olur zaten
En güzeli valla ben bıraktım ne araştırma ne takip full yatıyorum evde dünya yansa umrumda değil amannnnnn )

Canlarım günaydın nasılsınız?bayaa ara vermişim sayfaya..ben bu arada tatile gittim geldim bebek işini hiiiççç duşunmedim keyfime bbaktım..taa ki 16 sına kadar..reglim 16 temmuz du ama ben hala olmadım acaba hava değişikliği etkilemiş olabilir mi ki?

Merhaba canım hoşgeldin herşey olmuş olabilir bence 1-2 gün daha olmazsan test yap sonuç negatif çıksa bile aklındaki soru işareti silinir hiç olmazsa

Merhaba ben yeniyim burda .. Adetime 5, 6 gun kaldi ama cok sabirsizlaniyorum test icin ovilasyon testiyke bir kac gun onceden de belli oluyormus gebelik.. Ama bugun yapsam belli olur mu ki..

Mrb arkadaşlar âdetim genelde düzensizdir en fazla 32 gun surerdi
Geçen ayda 29.gun olmuştum
Bu ay 10 gün oldu hala adet olmadım önce şiddetli bel ağrı oldu sonra alt kasigim âdetim baslayacak gibi sancı oldu hala devam ediyor âdetim geldi sanıyorum bakıyorum bisey yok
sadece 7.gun pede cok az kahve akıntı gelmiş peceteylede baktim nokta kadar kan vardı bir daha olmadı bacaklarımda çok agrim oluyor geçiyor sarı akintim oluyor
Köyde annemlerdeyim testte yapamadım bi türlü olecem meraktan inşallah hepimiz kavusurz meleklerimize en yakın zamanda

Merhaba ben yeniyim burda .. Adetime 5, 6 gun kaldi ama cok sabirsizlaniyorum test icin ovilasyon testiyke bir kac gun onceden de belli oluyormus gebelik.. Ama bugun yapsam belli olur mu ki..

Merhaba canım hoşgeldin yeni gördüm mesajını adet günün bugün ve ya yarın sanırım yaptın mı test merak ettim ?

Hoşgeldin canım o kahve rengi akıntı yerleşme kanaması olabilir bence biran önce test yap inşallah öyledir ve hamişsindir :)

Iki gun once geldi adetim..malesef bu sefer de olmadi
Hayırlısı olsun önmüzdeki aya inşallah ben artık yumurtlama filan takip etmiyorum saldım iyice 3 ay denedim olmadı oluruna bıraktım Rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman verir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…