Hamilelik testi yapmalimiyim

Berfinberfin24

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
251
36
98
Arkadaşlar merhaba 6 Eylül'de adet oldum 10 Eylül'de bitmişti. 5 gündür kasık ağrım var sancı ve batma şeklinde ara ara oluyor bel ağrısı bacak ağrısı ve idrara sıkışma var bende sizce test yapmalimiyim. Biraz daha beklesemmi teşekkürler

Genelde gecikiyor mu erkene mi çekiyor adet doneminiz

Kac gun gecikmeniz var

Var gibi geldi canim bana kan testi ver bence benimde ilk testim boyle silik cok cikmisti iki uc gune daha net gozukur hakkinda hayirlisi olsun

Benimde kasikta batma olmustu belirti olarak bacagimda da kalcadan vuran bir agri olmustu bunlar belirtiydi herkesin farkli oluyor tabi

Merhabalar ben size bir şey sormak istiyorum 16 eylülde âdet oldum 21 eylülde âdetim bitti temizlendim bir doktorun önerisiyle 28 eylül 4 Ekim arasında eşimle birlikte olduk hamile kalma olasılığım nedir iki gündürde karnım ağrıyor hamilelik belirtisi olabilir mi

Galiba tam adet olma tarihlerinizdesiniz eğer 30 günde bir adet oluyorsanız. Gebelik var ise şu an tam 4 haftalık adet tarihinize göre. Dilerseniz birkaç gün bekleyebilirsiniz. Ama kan tahlili de verebilirsiniz. Dilerseniz yarın başka bir test ile de bakıp onda da çizgi çıkarsa öyle gidin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…