- 9 Ekim 2017
- 251
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Genelde gecikiyor mu erkene mi çekiyor adet doneminizArkadaşlar merhaba 6 Eylül'de adet oldum 10 Eylül'de bitmişti. 5 gündür kasık ağrım var sancı ve batma şeklinde ara ara oluyor bel ağrısı bacak ağrısı ve idrara sıkışma var bende sizce test yapmalimiyim. Biraz daha beklesemmi teşekkürler
Genelde gecikiyor mu erkene mi çekiyor adet doneminiz
30 günde bir oluyorsanız şimdi yapsanız çıkarGeçen aylarda düzensizdi klomen hap kullandım bende
Açıkçası negatif olur diye biraz kararsizm hayal kırıklığı oluyor sonra6ekim olmus hala regl olmamissiniz bence de bir test yapin.
İste ama test yapmadan negatif mi pozitif mi bilemezsiniz. Duzensiz regliniz varsa ikisi de olabilir.Açıkçası negatif olur diye biraz kararsizm hayal kırıklığı oluyor sonra
Teşekkürler30 günde bir oluyorsanız şimdi yapsanız çıkar
İste ama test yapmadan negatif mi pozitif mi bilemezsiniz. Duzensiz regliniz varsa ikisi de olabilir.
Test alıp yapayım o zaman sagolunİste ama test yapmadan negatif mi pozitif mi bilemezsiniz. Duzensiz regliniz varsa ikisi de olabilir.
Gidip yapayım teşekkürlerBence yapın varsa silikte olsa çikacaktir
Kac gun gecikmeniz varArkadaşlar merhaba 6 Eylül'de adet oldum 10 Eylül'de bitmişti. 5 gündür kasık ağrım var sancı ve batma şeklinde ara ara oluyor bel ağrısı bacak ağrısı ve idrara sıkışma var bende sizce test yapmalimiyim. Biraz daha beklesemmi teşekkürler
Bence hem kan testi verin hem de gebelik testi yapınGidip yapayım teşekkürler
Arkadaşlar baya bı silik çizgi var şu an belli oluyor mu bilemedim
Kan testi ne zaman vermistinizBenimde kasikta batma olmustu belirti olarak bacagimda da kalcadan vuran bir agri olmustu bunlar belirtiydi herkesin farkli oluyor tabi
Galiba tam adet olma tarihlerinizdesiniz eğer 30 günde bir adet oluyorsanız. Gebelik var ise şu an tam 4 haftalık adet tarihinize göre. Dilerseniz birkaç gün bekleyebilirsiniz. Ama kan tahlili de verebilirsiniz. Dilerseniz yarın başka bir test ile de bakıp onda da çizgi çıkarsa öyle gidin derim ben.Arkadaşlar merhaba 6 Eylül'de adet oldum 10 Eylül'de bitmişti. 5 gündür kasık ağrım var sancı ve batma şeklinde ara ara oluyor bel ağrısı bacak ağrısı ve idrara sıkışma var bende sizce test yapmalimiyim. Biraz daha beklesemmi teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?