Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 7 gün önce yapıp moralini bozma varsa bile çıkmayabilir ben regle 1 gün kala yaptım ona rağmen baya silik ç
Regl gecikmeyi bekle canım yada o gün yap şuan çok erken varsa çıkmaz zatenKızlar adetime 7 gün var test yapsam çıkarmı acaba?
Refl yakin bunlar olabilir sırt ağrın belki yel girmiştir ama hamilelik ve regl birebir aynı ayırt etmek güç benim hamile iken ani bir bel ağrım oldu 1 gün sürdü ve geçti akıntım fazla idi kasik agrimda vardı ama regl zamanımda da olurdu akıntı ağrı gününu bekleBelimde sırtımda ve kasıklarımda ağrı var ve akıntım da oluyor hamilelik belirtisi olabilirmi
Tamam saolunRefl yakin bunlar olabilir sırt ağrın belki yel girmiştir ama hamilelik ve regl birebir aynı ayırt etmek güç benim hamile iken ani bir bel ağrım oldu 1 gün sürdü ve geçti akıntım fazla idi kasik agrimda vardı ama regl zamanımda da olurdu akıntı ağrı gününu bekle
Meraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak olduRefl yakin bunlar olabilir sırt ağrın belki yel girmiştir ama hamilelik ve regl birebir aynı ayırt etmek güç benim hamile iken ani bir bel ağrım oldu 1 gün sürdü ve geçti akıntım fazla idi kasik agrimda vardı ama regl zamanımda da olurdu akıntı ağrı gününu bekle
Bu konunun aynisi açılmıştı daha önce hatirliom yok hamile kalmazsin öyle değilsin yaniMeraba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama hiçbir sekilerde birleşme olmadı zevk suyu elden vajinaya dudaklarımın içe degdı bu şekilde hamilelık olur mu saçma geliyor düşününce ama aklım o kadar bulandı ki o günden sonra kasıklarım da ağrı var adet öncesi ağrılar gibi aynı 7-8 gündür de geçmiyor bu yüzden kafam Allak bullak oldu![]()
Gerçekten mi ilk defa böyle bişey yaşadım endişelendim ağrılarım da olunca o günden sonra 7-8 gündür kasık ağrım var kafayı yemek üzereyim gerçektenBu konunun aynisi açılmıştı daha önce hatirliom yok hamile kalmazsin öyle değilsin yani
Enfeksiyon kapmış olabilirisniz usutmus olabilirisniz piskolijikte olabilirGerçekten mi ilk defa böyle bişey yaşadım endişelendim ağrılarım da olunca o günden sonra 7-8 gündür kasık ağrım var kafayı yemek üzereyim gerçekten