evet canim seni o kadar iyi anliyorum ki ama bu silik degil cok netAy şuan ne kadar mutlu oldum bilemezsin ağlayasim bile geldi o kadar bekledim bu dışında o kadar çok test yaptım ki silik olup hep yanilttilar
Bakalım kan vermeye gidiyorum inşallahhhhhevet canim seni o kadar iyi anliyorum ki ama bu silik degil cok net
Maşallah ben burdayım diyor resmen hamilesiniz tebriklerrrSizce hamilelik var mi sizce kızlarrr???
test markası awoxEki Görüntüle 3681525
Ay inşallah umudum boşq gitmez umarım ilk defa bu testti denedimMaşallah ben burdayım diyor resmen hamilesiniz tebriklerrr
haver ver bizedeBakalım kan vermeye gidiyorum inşallahhhhh
Bebiş el sallıyor resmenSizce hamilelik var mi sizce kızlarrr???
test markası awoxEki Görüntüle 3681525
Çok umutlandimmmmmBebiş el sallıyor resmenmaşallahhh bize de haber verinnn
İnşallah ya çok yanılttı testler benuBebiş el sallıyor resmenmaşallahhh bize de haber verinnn
Bakalım kan vermeye gidiyorum inşallahhhhh
Yok dahaÇıktımı sonucunuz
Yok daha
Aminnn insallahhhhhGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Ayyy bekliyoruzzz sonucunuzuAminnn insallahhhhh
Gerçekten mi ay tek net söylenilen test markasıhayırlı olsunawox yaniltmAz
Sonucunuzla beraber belirtilerinizide bekliyoruzz
Evett ben kac tane awox yaptim sayisini unuttum ne kuruma cikartti ne bisey. Yoksa yok bembeyaz gördüm hep awox u. İnsallah sizinki gibi görmek nasip olur banada bu ay dua edin bizleredeGerçekten mi ay tek net söylenilen test markası
Dayadoctor ,comfort ,miratech ,duratest birdeDaha önce hangi testler çıkarmadı? Çıkarmamaları çok ilginç bilelim ki uzak kalalımhayrlı olsun sağlıkla gelişir inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?