Merhaba arkadaslar 2 yillik evliyim cocuk denemelerine baslladik. Yarin esimin dogum gunu ve ben ona hamileyim diyip supriz yapmak istiyorum. Fakat mumkun mu hic bir fikrim yok. En son adetim mart 2 deydi. 25 martta erken hamilelik testlerini alip ogrenebilirmiyim. Yani cikarmi testte. Lutfen yardimci olunn
Hayır cıkmaz cnm bildiğim kadarıyla hamile kalmış olsanız bile muhtemelen yumurtlama oluşuyodur regl gününzüz gecmesi lazım benimkini dr ultrasyonda bile görememişti halbu ki vardı cok emindim reglim gectikten sonra test yaptırdım cıkmıştı sizin daha regl gününüze bile daha var yumurtlama günlerinizde bile olabilirsiniz belki
Süpriz için bu hayal kırıklığı yaşama ve Yaşatma ihtimalini göze almayın derim ben. Az daha sabır en gec 3 nisanda idrar olmazsa kanda % 100 net sonuç çıkar. Hem bu öyle birhaber ki ne zaman verilse ssüpriz olur zaten. Doğum gününe başka süpriz yapardım ben olsam.
Merhaba arkadaslar 2 yillik evliyim cocuk denemelerine baslladik. Yarin esimin dogum gunu ve ben ona hamileyim diyip supriz yapmak istiyorum. Fakat mumkun mu hic bir fikrim yok. En son adetim mart 2 deydi. 25 martta erken hamilelik testlerini alip ogrenebilirmiyim. Yani cikarmi testte. Lutfen yardimci olunn
Benim erken gebelik testinde silik cizgi çıktı. Reglime 8 gün kala hatta inanamayip 4 test daha yaptım ve kan testinde 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.