Hamilelik testim pozitif ama her iliskiden sonra kanamam oluyor

Canim aciklaman icin cok tesekkur ederim. Bende bu kanamalarin smear testimdeki sorunla alakali oldugunu dusunuyordum basta. Hamilelik testi pozitif gelince sasirdim demek ki hormon dengesi bozuldugu icin test pozitif geliyor. Carsamba gunu randevum var insallah gidecegim icim rahat degildi bilen birileri bir bilgi paylasir belki diye yazdim ama insanlar bilmedikleri gibi benimle sacma sapan sert konusmalara girdiler. Iyiki varsiniz cok cok tesekkurler

Aile hekimime gitmem o da 3 haftadan onceye gun vermiyor malesef. Zaten carsamba kadin dogum drum var cok sukur az kaldi
Çarşambaya kadar tutun kendinizi bari kshdhd
Başlıkta ve konunun içeriğinde hep "her ilişkiden sonra"diyerek yineleyen bir durumu anlatmışsınız ama sonradan neden kendi söylediğinizi inkar ediyorsunuz anlamadım.
Bulunduğunuz ülkede 8 haftadan önce gebe bile saymıyor olabilirler ama sizin biraz özen göstermeniz gerekmez mi? sonuçta çocuk sizin çocuğunuz.
Neyse velhasıl kelam sağlık hizmetlerine ulaşmanız da bu kadar zorken bir noktada daha dikkatli olmanız gerekirdi diye düşünüyorum.

Canim ben kendimi neden anlatamiyorum. Hamilelik testini 2 3 gun once yaptim pozitifi gordum. Sonra ilsiki oldu yine kanama olunca tedirgin oldum. Oncesinde de iliski sonrasi kanamam vardi 10 gundur ama hamilelik testi yapmamistim. Yaptiktan sonra bi iliski oldu ve yine kanama oldu. Biraktik zaten sonrasinda. Benim korkum hamilelik degil zaten ben smear testimden dolayi kanser olma ihtimalinden korkuyorum. Arkadas guzel bi aciklama yapmis suan neden hamilelik testlerimin de renginin koyulasmadigini acikliyor. Buyuk ihtimal bi sorun var ve o sorun beta hcgyi yukseltiyor testler o yuzden pozitif gosteriyor. Gercekten hamile oldugum icin degil yani. Benim sorum bu kanamamin smear testinde bakilan hastaliklarla alakasi olup olmayacagiyla ilgiliydi ama anlatamadim kendimi

Konuyu ciddiye almanız için uğraşıyor olabilir miyiz acaba? Sizden çok biz endişelendik çünkü. Sizin rahat tavrınız garip geldi. İstediği anda doktora erişimi olmayan biri olarak biraz daha dikkatli olmalısınız.

Testiniz pozitif çıkmasa bile ilişkiden sonra 2-3 gün kanama oluyorsa ilişkiye girecek motivasyonu nasıl buluyorsunuz bunu anlamıyorum.

Canım sen nerde yaşıyorsun bende yurtdışında yaşıyorum kaç kere acile gittim bende hamileyim şüphe ettim acile gittim 3 haftalikti öğrendiğim de yaşadığınız yer nasıl bir yermiş öyle ilginç

Sanırım konuyu "Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum" bölümüne açıp,şüphelenip gebelik testi yapıp sonra "testim pozitif" diye başlıkta belirttiğiniz için olabilir :)

Dra hemen git neden bekliyorsun iliski sonrasi kanama bendede oldu dusuk riskim vardi ilac tedavisine basladik ve iliski yasaklandi gebelik boyunca

Canım smear baktırdınmı benim hastalığım ilişkiden sonra olan kanamayla çıkmıştı?

Amerikada yasiyorum canim. Ilk gebeligimi farkettim 2 gun sonra kanama basladi acile kostum hicbirdey yapmadilar hamile bile sayilmazsin adet gibi bitecek diyip gonderdiler. Saglikda sifir bi memlrket burasi. Son gebeligimde de 11 haftalikti yine kanamam olmustu acile kostum bana sana hamile oldugunu kim soyledi falan yapmislardi inanmamislardi saatler sonra kadin dogumcu gelip muayenr etmisti ultrasonla bakmisti

Canim cok gecmis olsun hastaliginiz neydi baska ne belirtileriniz vardi
Canım başka hiç bir belirtim yoktu ilişki sonrası kanamam oldu smear testi yaptırdırrım ascus çıktı sonra hemen acıbademe gittik ordada smear yapıldı cin2 ve 3 çıktı hpvden dolayı oluşmuş hemen rahim ağzı kazındı leep oldum yani leepten 6 ay sonra hamile kaldım kese oluştu bebek olmadı kürtaj oldum kürtajdan 2 ay sonra tekrar şuan hamileyim hayırlısı inşallah bu sağlıklı olur psikolojik olarak yap yıprandım canım

Amerika hiç şaşırmadım merhamet vicdan yok Allah yardımcın olsun canim

Brnde bugun yaptirdim bakalim sonuc ne zaman cikacak. Beta hcg de yaptilar. Alttan muayene etti hala lekelenmen var dedi ama adet kanamasi degil rahim duvarin ince dedi.

Bu nasıl bi cahiliyet yorum yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…