hamile olunca ne yapilir onu dusunuyordum tam tesekkur ederimmO agri gebelik belirtisidir. Kan verin en kisa surede, duzenli takip ettirin.
Doktora gidilir ne yapilir baska? Bilinçli hamile kalmis olsaydiniz keske. Plansiz gebelik mi?hamile olunca ne yapilir onu dusunuyordum tam tesekkur ederimm
bu kadar erken gitmek istemedim. Aslinda bekliyorduk ancak kafayi takinca olmuyor diye cok dusunmuyordum bu konuyu. Ilk gebelik ondan cok bilgili degilimDoktora gidilir ne yapilir baska? Bilinçli hamile kalmis olsaydiniz keske. Plansiz gebelik mi?
evet ilk gebeligimİlk gebeliginiz mi
Kendinize kitaplar alin okuyun ogrenin. Bodozlama girmeyin bu süreçlere. Nihayetinde sürümüzü güçlendirmek icin çoğalan hayvanlar degiliz. Insaniz, sevgi bagi kuruyoruz. Ogrenmeliyiz.bu kadar erken gitmek istemedim. Aslinda bekliyorduk ancak kafayi takinca olmuyor diye cok dusunmuyordum bu konuyu. Ilk gebelik ondan cok bilgili degilim
Bunlarin farkindayiz ancak bazi seylerin heyecanini yasamak gerekiyor oncesinde.Kendinize kitaplar alin okuyun ogrenin. Bodozlama girmeyin bu süreçlere. Nihayetinde sürümüzü güçlendirmek icin çoğalan hayvanlar degiliz. Insaniz, sevgi bagi kuruyoruz. Ogrenmeliyiz.
Öğrenince de heyecanli oluyor. Inan bana ogrenmek cok daha heyecan verici. Anlamsiz baglantiyi nasil kurabildiniz, ilginç.Bunlarin farkindayiz ancak bazi seylerin heyecanini yasamak gerekiyor oncesinde.
Siz o kadar alakasiz baglantilar kurunca karsi tarafta becerebiliyor demek.Öğrenince de heyecanli oluyor. Inan bana ogrenmek cok daha heyecan verici. Anlamsiz baglantiyi nasil kurabildiniz, ilginç.
O kadar alakali baglantiydi ki djsksl aslanlar hamile kalmadan bilinçlenmeye ihtiyaç duymazlar. Amaç sürünün güçlenmesi. Hayatin devam etmesi. Siz aslan degil insansiniz. Bilincli olmalisiniz. Sizden büyüğüm yol gosteriyorum. İlla ki yanlışınıza doğru mu diyeceksiniz? Ne geçecek elinize?Siz o kadar alakasiz baglantilar kurunca karsi tarafta becerebiliyor demek.
Bence degildiO kadar alakali baglantiydi ki djsksl aslanlar hamile kalmadan bilinçlenmeye ihtiyaç duymazlar. Amaç sürünün güçlenmesi. Hayatin devam etmesi. Siz aslan degil insansiniz. Bilincli olmalisiniz. Sizden büyüğüm yol gosteriyorum. İlla ki yanlışınıza doğru mu diyeceksiniz? Ne geçecek elinize?
Peki çocuğum. Devam et öğrenmemeye. Belki eline bir şey geçer. Daha heyecanli oluyormus. Sanki sürpriz yumurta kutusu açıyorsun heyecanli olacak...Bence degildi
Gercekten sizi ilgilendiren bir nokta yok aslında bu kadar ama tabi bomboş biri olduğunuz için bu kadar çıldırttıysa sizi yapacak bir şey yok. İnsanlar hamile kaldığında ilk olarak heyecanlanır hamilelik süresi boyunca da bilinçlenebilir bunun sizi bu kadar rahatsız etmesi ilginç ne diyelim.Peki çocuğum. Devam et öğrenmemeye. Belki eline bir şey geçer. Daha heyecanli oluyormus. Sanki sürpriz yumurta kutusu açıyorsun heyecanli olacak...
Adet günün geçti mi ? Nasıl test yapmaya karar verdin canımkizlar merhaba hamilelik testim pozitif cikti normal kaset test. Ancak fazla hareket ettigim icin mi bilmiyorum inanilmaz agrim var tehlikeli mi tecrubeli biri var mi
Merhaba, reglim 1 hafta gecikti. Bugün erken gebelik testi yaptım. Negatif. Olsaydı bariz çıkardı değil mi size de sormak istiyorumSeni bilinçsizliğinle başbaşa bırakıyorum küçüğüm. Dilerim büyürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?