hamilelik testim silik ciktiii

Adetime 3 gün var ama normalde olan belirtiler goguslerde şişkinlik ve agri hiç biri yok adetim gecikecek mi adet olacak miyim olmicak miyim düşüncesindeyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama bebişim olsun istiyorum

bende oyleydim sonra adet olacakmisim gibi sancim oldu 2 gun once bel agrim oldu sokulemedim dedim kendi kendime ama bugun midem falan bulandii direk nobetci eczaneye gittim ve.silikk cikti yapincaa ay

sabredemem ki cok heyecan yaptim ben ayy
iste bundan bahsediyorum. En hizli yol kan tahlili yapmak ama yok emin olmadan doktora gitmek istemiyosan eczaneden al 2 tane daha test, yarın sabah ve ertesi sabah yap, 2.cizgiler gitgide karşılaşıyormu görürsün ama sabh ilk idrarinla yp unutma.

hamilelik olmasaymis bu cizgide hic renk degismezmis hamilelik olfugu zaman degisirmis acikligi koyulugu ise vücudunda hamileliksle birlikte olusan hormonun azligi coklugu etki edermis yani yyeniyse acik renk olurmuss...

Aynen oyle tatlım ama eğer erken test edersen kimyasal gebelik de olma ihtimali çok. Yarın sabaha koyulaşırsa demekki bebişin olgunlaşıyoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…