hamilelik testim silik ciktiii

Esimde cok merak etti yarın bende gelcem diyor sonucu almaya dedim herseye hazrlikkli ol olumlu da olur olumsuzda tamm dedi :)
Benim esimde hem çok istiyo hem çok merak ediyo sordum yarın izin alsan 1 saat falan diye bi bakarım dedi ins yarın gideriz bi de sağlık ocağı saat kaçta aciliyo biliyo musunuz

Benim esimde hem çok istiyo hem çok merak ediyo sordum yarın izin alsan 1 saat falan diye bi bakarım dedi ins yarın gideriz bi de sağlık ocağı saat kaçta aciliyo biliyo musunuz
Ben İstanbulda yasiyorum saat 8 gibi aciliyor esimde cok merak etti yarin sonucu almaya bende gelcm dedi bende dedim olumlu ya da olumsuz olabilir hazirlikli ol dedim :) :) belki ilaclar gecikme yapmistir diye dusunuyorum ama icimde kıpır kıpır iki yıldır bekliyoruz :)

A
Aaaaaa bende istanbuldayim canım umarım güzel haberler alirsiniz

Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
canim benim en adetim nisan 7 idrar tstinde bugun gordum cok silik ikinci cizgiyi.11gun gecikmeyle ben sunu merak ediyorum ayin 15 test yapdim gostermedi bugun yapdim gosterdi.mayista kalmis oluyorda onu oyrenmek istiyorum

canim benim en adetim nisan 7 idrar tstinde bugun gordum cok silik ikinci cizgiyi.11gun gecikmeyle ben sunu merak ediyorum ayin 15 test yapdim gostermedi bugun yapdim gosterdi.mayista kalmis oluyorda onu oyrenmek istiyorum
geç döllenme olmuştur ya da idrara geçiş geç olmuştur ama yine de son adet döneminizi baz alacaklar hamilelik hesaplamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…