- 7 Mayıs 2016
- 1.114
- 801
- 123
- Konu Sahibi umutbizimle
-
İnş canım hakkınızda hayırlısı olsunKan verdim ben canm yarin alicam insallah hamileyimdir
Namaz kılamıyorum kac gundur halsizlikten yorgunluktnİnş canım hakkınızda hayırlısı olsunsen süpriz hazırlamaya bak bol dua et namazı ni kaçırma suret banada dua et
Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.tesekkur ederim canim.en son bat nisan 7
Benim esimde hem çok istiyo hem çok merak ediyo sordum yarın izin alsan 1 saat falan diye bi bakarım dedi ins yarın gideriz bi de sağlık ocağı saat kaçta aciliyo biliyo musunuzEsimde cok merak etti yarın bende gelcem diyor sonucu almaya dedim herseye hazrlikkli ol olumlu da olur olumsuzda tamm dedi :)
Ben İstanbulda yasiyorum saat 8 gibi aciliyor esimde cok merak etti yarin sonucu almaya bende gelcm dedi bende dedim olumlu ya da olumsuz olabilir hazirlikli ol dedim :) :) belki ilaclar gecikme yapmistir diye dusunuyorum ama icimde kıpır kıpır iki yıldır bekliyoruz :)Benim esimde hem çok istiyo hem çok merak ediyo sordum yarın izin alsan 1 saat falan diye bi bakarım dedi ins yarın gideriz bi de sağlık ocağı saat kaçta aciliyo biliyo musunuz
Aaaaaa bende istanbuldayim canım umarım güzel haberler alirsinizBen İstanbulda yasiyorum saat 8 gibi aciliyor esimde cok merak etti yarin sonucu almaya bende gelcm dedi bende dedim olumlu ya da olumsuz olabilir hazirlikli ol dedim :) :) belki ilaclar gecikme yapmistir diye dusunuyorum ama icimde kıpır kıpır iki yıldır bekliyoruz :)
İnsallah canım bir tarfm var diyor bir tarfm yok diyor yarın olsun bir an önce bu gece uyku yok bana :) :)A
Aaaaaa bende istanbuldayim canım umarım güzel haberler alirsiniz
Canım benim yaaaa herşey gönlünüzce olsunİnsallah canım bir tarfm var diyor bir tarfm yok diyor yarın olsun bir an önce bu gece uyku yok bana :) :)
Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
Benim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
canim benim en adetim nisan 7 idrar tstinde bugun gordum cok silik ikinci cizgiyi.11gun gecikmeyle ben sunu merak ediyorum ayin 15 test yapdim gostermedi bugun yapdim gosterdi.mayista kalmis oluyorda onu oyrenmek istiyorumBenim sat14 nisandı bat ise 11 mayıs.bat gününde öğrendim hamileliğimi, doktor 29 günlük hamilesin dedi bana.demek ki nisanda hamile kalınmış.
İnsallah insallah esimde ikide bir soruyor aksam dedi test alaym yok dedim cikmaz simdi sabah kan vercm dedim :) bu kadar gecikmemistm ama hayirlisi bakalmCanım benim yaaaa herşey gönlünüzce olsun
Ben de yaptım benim ki de böyle ciktiKızlar bi inceler misiniz
İnsallah insallah esimde ikide bir soruyor aksam dedi test alaym yok dedim cikmaz simdi sabah kan vercm dedim :) bu kadar gecikmemistm ama hayirlisi bakalm[/QUOTE hayırlısı olsun canım
geç döllenme olmuştur ya da idrara geçiş geç olmuştur ama yine de son adet döneminizi baz alacaklar hamilelik hesaplamak için.canim benim en adetim nisan 7 idrar tstinde bugun gordum cok silik ikinci cizgiyi.11gun gecikmeyle ben sunu merak ediyorum ayin 15 test yapdim gostermedi bugun yapdim gosterdi.mayista kalmis oluyorda onu oyrenmek istiyorum
Kilalim canım ins farz sonuçtaNamaz kılamıyorum kac gundur halsizlikten yorgunluktnederm canm
Bilmem ki canım ben yumurta takibine gittim test kullanmadım klomenle catlatma ignesi oldm iste hayirlisi artk zaman gecmiyor :)Kilalim canım ins farz sonuçta
Ovulasyon alsam mi ben ya nasıl olsa deniyorum diye almiyorum
Gönlündeki olur umarım canımBilmem ki canım ben yumurta takibine gittim test kullanmadım klomenle catlatma ignesi oldm iste hayirlisi artk zaman gecmiyor :)
Hayırlısı herseyinGönlündeki olur umarım canımben birkaç zaman deneyip giderim doktor a calismaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?