- 8 Mayıs 2016
- 110
- 52
- 13
- 30
- Konu Sahibi umutbizimle
-
Canım korkuyorum adet olurum belki diye düşündüm ama cuma ınş kan testine gideceğizBaya olmus kan testi yaptirsana canm bir hafta nasil durdun
Sen kan testine gittin miBenim testm.byle
Sabah verdim canım yarın sabah alıcam insallah hamileyimdirSen kan testine gittin mi
Bir haftadr olmamissin bence yarin git ver kanini cuma cok gec olabilir sonra pisman olmaCanım korkuyorum adet olurum belki diye düşündüm ama cuma ınş kan testine gideceğiz
Hersey Allahtan varsa da yoksa daCanım korkuyorum adet olurum belki diye düşündüm ama cuma ınş kan testine gideceğiz
Ayyyy canım ins güzel haber alırsın benide haberdar et Allahim gönlüne göre versinSabah verdim canım yarın sabah alıcam insallah hamileyimdir
Aminn canım cümlemizn gonlune göre versin insallahAyyyy canım ins güzel haber alırsın benide haberdar et Allahim gönlüne göre versin
Canım bende istiyorum yarın gitmeyi eşimin nöbeti var benimde tek gitmeme izin vermiyor ins cuma günü gitcezBir haftadr olmamissin bence yarin git ver kanini cuma cok gec olabilir sonra pisman olma
AminnnnnnnnAminn canım cümlemizn gonlune göre versin insallah
Hayırlısı o zaman canımCanım bende istiyorum yarın gitmeyi eşimin nöbeti var benimde tek gitmeme izin vermiyor ins cuma günü gitcez
Aynen canım hayirlisiHayırlısı o zaman canım
Esimde cok merak etti yarın bende gelcem diyor sonucu almaya dedim herseye hazrlikkli ol olumlu da olur olumsuzda tamm dedi :)Aynen canım hayirlisi
En son ne zamn adet oldun kikizlar bende bugun oyrendim hamile oldugumu.gebelik testi yaptim ikincisi silik cikti adet gecikmesinin 11ci gunu.simdi sorum su ben mayis ayindami hamile kaldin bilen biri soylermi?
Bu arada hayırlı olsun canmkizlar bende bugun oyrendim hamile oldugumu.gebelik testi yaptim ikincisi silik cikti adet gecikmesinin 11ci gunu.simdi sorum su ben mayis ayindami hamile kaldin bilen biri soylermi?
Hmm hamileler daha iyi bilir :) kac haftaliksintesekkur ederim canim.en son bat nisan 7
Kan verdim ben canm yarin alicam insallah hamileyimdirKızlar ne duruyorsunuz süpriz hazırlayın test yapın kan verin bu arada sağlığınıza dikkat edin çift canlı olabilirsiniz
Hadi haberler bekliyoruz benim de bat A8 gün var nasip artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?