- 4 Aralık 2024
- 7.458
- 7.853
- 113
- 37
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Yok yok kafaya takma rahat ol iki testte net kırmızı bence inşallah var en güzeli kan testi güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahAritmede güvenim yoktu Buda araştırdığım kadarıyla iyi duratest ama pazartesi kan vericem mutlaka ama freely marka kaset test yaptım çıkmadı şimdi bunu kafaya takıcam yarına kadar hahahahhaah ama var gibi duruyor
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin benim 16. Ayım şuan 16 aydır deniyorum inşallah vardırYok yok kafaya takma rahat ol iki testte net kırmızı bence inşallah var en güzeli kan testi güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Amin amin inşallahRabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versin benim 16. Ayım şuan 16 aydır deniyorum inşallah vardır
Bende aynı testle regle 2 gün kala daha silik cikmisti hamileyimREGLE 1 var
Marka aritmed olduğu için tam sevinemiyorum yorum sizin sizce ??
Acile koşmalı mıyım
Aritmedle mi duratestle mi canımBende aynı testle regle 2 gün kala daha silik cikmisti hamileyim
Bu kadar net çizgi yanıltıcı değildir kan ver bence inşallah hamilesindir canımREGLE 1 var
Marka aritmed olduğu için tam sevinemiyorum yorum sizin sizce ??
Acile koşmalı mıyım
Tesekkur ederim kuzumAritmedle mi duratestle mi canımsağlıkla kucağına al miniğini
Ayy hadi inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh yüreğim hopluyor yarın kanda netleşir kesin haber veririm sizlereTesekkur ederim kuzumben artimed denedim bu iki testin markası artmed
Hadi dua etmeye başladımm bende heyecanlandım inşallahAyy hadi inşallaaahhhhhhhhhhhhhhhh yüreğim hopluyor yarın kanda netleşir kesin haber veririm sizlere
Kızlar test bozuk olabilir miKIZLAR REGL OLDUM
Ay canım nasıl olur çizgileriniz baya kırmızıydı çok şaşırdım kan verdiniz mi hiçKIZLAR REGL OLDUM
Kan vermedim ama bugün baya adet oldum çizgilerim kırmızıydı ama ne diyeceğimi bilemedim ya kafam kazan gibiAy canım nasıl olur çizgileriniz baya kırmızıydı çok şaşırdım kan verdiniz mi hiç
Regl geçti miKızlar test bozuk olabilir mi
Halla halla iki testinizde gayet netti tövbe acaba yalancı çıkaran testlerdenmiydi çok üzüldümKan vermedim ama bugün baya adet oldum çizgilerim kırmızıydı ama ne diyeceğimi bilemedim ya kafam kazan gibi
Amin inşallahhhh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ama durum böyle bende acaba kimyasal mı olduHalla halla iki testinizde gayet netti tövbe acaba yalancı çıkaran testlerdenmiydi çok üzüldümRabbim inşallah en güzel hayırlı zamanda sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah
Evet canım neredeyse 1 aya yakınRegl geçti mi
Keşke dün kan verseydiniz içinizde şüphe kalmazdı ya vallah çok şaşırdımAmin inşallahhhh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ama durum böyle bende acaba kimyasal mı oldu
Peki yeni mi çift çizgi gördünüz o zaman var gibi görünüyor bir kan testi verin içiniz rahat olsunEvet canım neredeyse 1 aya yakın
Bncede kirmizi çünkü gri çıkmıştı benim yoktu hamilelik bu pembe baya var gibiYalancı olanlarda daha çok gri gibi duruyor sizin ki baya kırmızı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?