gözün aydın saglıkla gelsin bebişin
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Sagol canimm h.bTebrik ederimm aramıza hosgeldin Allah tamamına erdirsin
Allah razi olsun canimHayirlisi olsun :) Rabbim kucagina almayi nasip etsin :)
Cok sagol canimHayirli olsun Allah sag salim saglikli bi sekilde kicagina almayi nasip etsin darisi bizim basimiza :)
Sagoll canimmgözün aydın saglıkla gelsin bebişin
Aminnnnnn tum isteyenlere insAllahhh nasip etsin Rabbim ya :)Allah razi olsun canimRabbim sanada nasip etsin ins
Amin sagol canimHayırlısı olsun darısı benim diger isteyrn hrrkesin basina katıtlyrm bende gecn aylarda çok takardım belirtiler felan bu ay tam tersi takmadm baska seylerle ugrasiyorum bakalım kısmet olmazsada sıkıntı yok :)
Amin tsk edrm canimAllah kucağınıza almayı da nasip etsin :)
Amin sagol canimEvet gercekten takmayinca oluveriyormus
Benkmkiyle ayni cnm bende senin gibi meraktaym
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Faydasi olmustur kesin.İbrahim saracoglu söylüyor, youtubede bak canim detayli anlatiyor.Ama ben 5 gun icebildim midem bulaniyordu, burnumu kapatip iciyordumAynen canm bende takmyrm sogon kürü yarıyor galiba nasl oluyor bende deneyimde
Tsk edrim canmHayırlı olsun.
Test mi ayni canim ?Benkmkiyle ayni cnm bende senin gibi meraktaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?