Hamilelik testime bakarmısınız kızlar ??

Canim gozun aydin rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin darisi bana insallah :)

Bariz hamilesin Aynur hayırlı olsun hamiş dünyasına hoş geldin benimki bundan daha silikti

Ayy gozun aydin canm hemen kan ver bnce yarini bekleme nasil dayancan:)

Üstteki 2 gün önce alttaki ise bu sabah yaptm. bugün 5. günüm...

Eklentiler

• 20161201_113947-1024x1820.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 49
Hayirli olsun canim allah kucagina almayo nasip etsin herhangi bir rahatsizligin varmiydi bende kist var ve cok kafama takiyorum dua edermisin bana bende istiyorum ama.nasip olmuyor

Bende
Hayırlısı olsun darısı benim diger isteyrn hrrkesin basina katıtlyrm bende gecn aylarda çok takardım belirtiler felan bu ay tam tersi takmadm baska seylerle ugrasiyorum bakalım kısmet olmazsada sıkıntı yok :)
senın gıbı her ay takıyrdım daha adetıme 5 gun kaladan baslıyrdum testlere sonra bı bıraktım dedım yeter olmıcak adet tarıhımı bıle uygulamam gırmedım 21ınde zannetım hatta meger 28ındeymıs gecıktı dedım ama hıc oralı olmadın dun hamıle oldugumu ogrendım yanı bırakınca ugrasmayınca rabbım sankı bu pişti tmm deyıp verıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…