- 29 Kasım 2016
- 253
- 250
- 103
Cook saol canm insaallah haber veririmPozitif canim tekrar gozun aydinHeyecanla bekliyrm sonuclari
Hmm ayni ilk yptigin test gibi silik mi yenisi ?Yenisinin fotografini yüklüyorum yüklenmiyo yaa
Esimle dr gidicez brzdan cok heyecanliyim.yarina kdr beklemeyelim dedikHmm ayni ilk yptigin test gibi silik mi yenisi ?
Yok biraz daha koyu yeni yaptigimHmm ayni ilk yptigin test gibi silik mi yenisi ?
Cok sevindim canm gidin gidin hayirli haberlerini bekliyoruzEsimle dr gidicez brzdan cok heyecanliyim.yarina kdr beklemeyelim dedik
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Bariz hamilesin Aynur hayırlı olsun hamiş dünyasına hoş geldin benimki bundan daha silikti
Günaydın kızlardört aydır çocuk istiyordum İlk ay kafama çok takmıştım hemen olur diye, olmayinca cok üzüldüm Ama 3 ay boyunca hic stres yapmadim, zamana biraktim bat 27 kasım'di, ama 5 gündur adet olmadim Ve midem cok bulaniyordu,gögüslerimde hafif ağrı oluyordu.Bu sabah test yaptim pozitif ben hala soktayim gercekten hic beklemiyordum soğan suyu içmistim, ama 5 gün icebildim bıraktim.Belkide onun etkisi olmustur Size tavsiyem kizlar gercekten stres yapinca olmuyor Hic kafaniza takmayin Rabbim hepimize sağlikli bir evlat nasip etsin Yarin gidip kan vericem ins vardir Eki Görüntüle 1919531 Eki Görüntüle 1919532
Ayy gozun aydin canm hemen kan ver bnce yarini bekleme nasil dayancan:)
Gidecekmissin zatn smdi okudum :) bna ne oluyosa cok heyecanlandm yaa rabbm ins saglikli bebis verr snada hayrlsyla dualrm seninleEsimle dr gidicez brzdan cok heyecanliyim.yarina kdr beklemeyelim dedik
Kizlar bi banada bakar mısınız
Üstteki 2 gün önce alttaki ise bu sabah yaptm. bugün 5. günüm...
Cook teşekkür ederim kuzum icimi ferahlattin daris tüm isteyenlerin basinaEvet bu testte pozitiftebrikleeeeer...
Hayirli olsun canim allah kucagina almayo nasip etsin herhangi bir rahatsizligin varmiydi bende kist var ve cok kafama takiyorum dua edermisin bana bende istiyorum ama.nasip olmuyor
Cook teşekkür ederim kuzum icimi ferahlattin daris tüm isteyenlerin basina
senın gıbı her ay takıyrdım daha adetıme 5 gun kaladan baslıyrdum testlere sonra bı bıraktım dedım yeter olmıcak adet tarıhımı bıle uygulamam gırmedım 21ınde zannetım hatta meger 28ındeymıs gecıktı dedım ama hıc oralı olmadın dun hamıle oldugumu ogrendım yanı bırakınca ugrasmayınca rabbım sankı bu pişti tmm deyıp verıyorHayırlısı olsun darısı benim diger isteyrn hrrkesin basina katıtlyrm bende gecn aylarda çok takardım belirtiler felan bu ay tam tersi takmadm baska seylerle ugrasiyorum bakalım kısmet olmazsada sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?